Duatlons i triatlons de muntanya: Bicis Esteve es torna a imposar a la duatló de Vilademuls

Enviada per administrador el 23/Gen/2012 - 20:11

Fins a 50 van ser els duatletes que diumenge es van aplegar al municipi de Vilademuls (Pla de l'Estany) en una jornada marcada per l'alt nivell competitiu.

En categoria masculina es va repetir la primera posició de la passada duatló (15 de gener) a Portbou: Sergi Boix de Bicis Esteve va arribar amb 1h 16' 18''. En segona posició va quedar el seu company d'equip Santi Martínez (Bicis Esteve) amb un temps d'1h 17' 20'' i la tercera posició va ser pel júnior i veí de Flaçà, Genís Zapater, amb 1h 17' 30''. A més, en la categoria masculina cal destacar la participació d'un tàndem format per dos banyolins, els quals van poder completar la duatló malgrat patir alguna caiguda en algun tram.

Pel que fa a la categoria de les fèmines, la guanyadora va ser l'Alba Noguera de Berga (Bicixtrem) amb un temps d'1h, 50' 21''. La va seguir la banyolina Àngels Costal amb 1h 57' 28'' i en tercera posició va ser per l'habitual diversportista Nuri Trias de Santa Coloma de Farners (Club Tri-Bu) amb 1h 58' 26''.

En la categoria de júnior, sènior i màster només es va donar premi al júnior Genís Zapater (tercer classificat en la categoria d'absolut masculí), mentre que tampoc es va donar al local, ja que cap participant era veí de Vilademuls.

Per aquest diumenge 29 de gener s'espera doble competició Diversportista: a les 10.00 h del matí tots aquells qui vulguin córrer amb el seu gos poden participar a la Canicross de Llançà. De moment ja són 40 els participants inscrits. També a la mateixa hora però a Vilamaniscle, s'iniciarà la Mitja Marató d'Xtrem, on de moment s'han inscrit 80 participants. Precisament és en aquesta prova esportiva on participarà el Rècord Mundial de Mitja Marató Finalitzada, Joan Torné, que aconseguirà a Vilamaniscle el seu rècord de 575 finalitzades, i que el dia abans realitzarà una xerrada a la Sala d'Actes de Diversport.

Informació enviada per Diversport