Proves no competitives: Celebrada la 30ena edició de la tradicional pujada de Nadal a la Mola amb rècord de participació

Enviada per administrador el 25/Des/2012 - 21:38

Matadepera, 25 de desembre de 2012 - Amb un ambient que recordava més un dia de primavera que un dia d'hivern, avui s'ha celebrat la 30ena edició de la tradicional pujada de Nadal a la Mola organitzada pel Club Muntanyenc de Terrassa. Amb nou rècord de participació, els 450 corredors i molts acompanyants han pujat al cim de la Mola, punt culminant del massís de Sant Llorenç del Munt, per gaudir un any més d'aquesta fantàstica proposta i retrobar-se amb amics i coneguts per poder-los desitjar un bon Nadal.
Bo i la no competitivitat de la prova hi ha força nivell i tothom dóna el millor de si mateix. El més ràpid a arribar a dalt, i per quart any consecutiu, ha estat Just Sociats, que ha completat el recorregut en 20 minuts i 10 segons. El segon ha estat Jaume Folguera amb 21 minuts i 13 segons. La primera dona en arribar ha estat Mònica Ardid que ha necessitat 26 minuts i 13 segons. El primer local, quart de la general amb 22 minuts i 31 segons ha estat el jove Jan Margarit.

Després de la prova, i com també és tradició, hi ha hagut coca i cava per a tots els participants, i també un fabulós sorteig de material.

Al final, tothom content i satisfet, marxa cap a casa a fer el merescut dinar de Nadal.

Crèdit de la imatge: Irene Fustagueras (corremonts.cat)