BTT: I BTT Trail de Cantallops amb més de 80 inscrits

Enviada per administrador el 27/Feb/2012 - 17:58

Les ràfegues de vent van superar, en alguns moments, els 75 km/h
Malgrat que les previsions meteorològiques apuntaven a un dia propici per a poder realitzar la I BTT Trail de Cantallops, el vent es va apoderar de tota la jornada aportant ràfegues de fins a 75 km/h. Aquest condicionant va multiplicar l'exigència que es demanava a alguns corredors, els quals van necessitar fins a dues hores per finalitzar la prova.

El primer en arribar va ser el veí d'Igualada –habitual en les proves de Diversport– Albert Torres, que va arribar al crono amb 1h 34' 17''. El va seguir de prop el vilafantenc Víctor Pérez, que va assolir la prova amb 1h 38'53''. I amb tan sols tres segons de diferència va arribar el veí de Porqueres, Joan Nicolàs.

Les fèmines van aconseguir grans temps: Núria Suirà –Surià Bicis– va arribar en primera posició amb 2h 10' 44'', la va seguir la figuerenca Lidia Vergés, que va ser la segona amb 2h 11' 17'', i pel que fa a la tercera fèmina va ser la veïna d'Espolla, Sandra Casellas, amb 3h 01' 29''.

El veí de Cantallops David Alsina –i dissenyador de la BTT Trail– va ser el guanyador local amb un temps d'1h 39'35'', mentre que el júnior va ser pel segon classificat –Víctor Pérez– i el 1r sènior, va ser el veí d'Igualada, Albert Torres.

El diumenge vinent s'espera una de les duatlons més fàcils que ha organitzat Diversport. Tindrà lloc a Castelló d'Empúries i tindrà 0% de desnivells. Serà totalment plana amb 16 km BTT i 7 km de Run.

Informació enviada per Diversport