BTT: Més de 400 ciclistes ja s'han inscrit a la ViP XTREM 2012, el gran repte en BTT per les Muntanyes de Prades

Enviada per administrador el 20/Jun/2012 - 17:54

La prova, de 125 km i 3.500 metres de desnivell acumulat, és apta per a participants amb un alt nivell de preparació

Tindrà lloc el 7 de juliol i recorrerà paratges naturals de la Conca de Barberà, el Baix Camp i l'Alt Camp, amb sortida i arribada al municipi de Vimbodí i Poblet
Més de 400 ciclistes ja s'han inscrit a la ViP XTREM 2012, el gran repte en BTT per les Muntanyes de Prades i el Paratge Natural de Poblet. L'alta xifra de participants a dia d'avui fa preveure un rècord de corredors en aquesta tercera edició de la cursa, que tindrà lloc el proper 7 de juliol i que travessarà diferents espais naturals de la Conca de Barberà, el Baix Camp i l'Alt Camp, amb sortida i arribada al municipi de Vimbodí i Poblet. L'any passat, la prova va aplegar 427 bikers, i va tenir com a primer classificat masculí el reconegut ciclista Roberto Heras, i en categoria femenina la no menys experta esportista Núria Lauco.
ViP XTREM es planteja com un desafiament per als participants amb un alt nivell de preparació, ateses les característiques de l'itinerari: 125 km i 3.500 metres de desnivell acumulat. Aquestes característiques, unides a l'època de l'any en què se celebra, així com a la bellesa i atractiu natural dels paratges que travessa i l'acurada organització, fan de la ViP XTREM una cita única a Catalunya per als amants de la bicicleta de muntanya més exigents i ben preparats.

Els organitzadors de ViP XTREM 2012 (BTT Tarragona i Ajuntament de Vimbodí i Poblet) ja fa mesos que preparen la prova, i ho fan tenint en compte les opinions dels corredors de les anteriors edicions. Les novetats que s'incorporen enguany potencien l'essència d'una prova que ja s'ha consolidat al calendari estatal d'esdeveniments esportius de muntanya d'alt nivell.

Les novetats d'enguanyViP XTREM és una iniciativa de Pep Cabestany i de Jordi Ferrer del Club BTT Tarragona (www.btttarragona.com [1]), amb el suport de l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet (www.vimbodi.altanet.org [2]) i amb la col·laboració especial de +Web (www.mesweb.net), el Paratge Natural d'Interes Nacional (PNIN) Poblet i d'empreses, entitats i ajuntaments dels municipis per on transcorre la prova. També compta amb el suport de la marca Costa Daurada, depenent del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, i de nombrosos voluntaris del municipi i d'arreu, gràcies als quals es pot dur a terme aquest gran repte en BTT.

Podeu trobar més informació a l'agenda [3] o a la web de ViP XTREM www.vipxtrem.com [4]

Informació enviada per ViP XTREM
Enllaços
  1. http://www.btttarragona.com
  2. http://www.vimbodi.altanet.org
  3. https://ssl.corremonts.cat/index.php?module=Agenda&type=user&func=viewEvent&eventId=540
  4. http://www.vipxtrem.com