Duatlons i triatlons de muntanya: Un total d'uns 180 atletes han participat a la segona prova de l'Open Rotomod Kayakló celebrada al municipi de Sant Pere Pescador

Enviada per administrador el 04/Jun/2012 - 22:44

Sant Pere Pescador, 3 de juny de 2012 – La prova consistia en 3 km Kayak, 10 km BTT i 3 km Run. Degut al elevat nombre de participants s'han portat a terme dos tandes de sortides, una a les 9 h i una altre a les 11h. Cadascuna d'elles s'ha realitzat sense cap tipus d'incidència.

La prova de kayak s'ha portat a terme dins el parc natural dels Aiguamolls de l'Empordà, concretament en aigües del riu Fluvià.

El circuït de BTT combinava asfalt, platja i pista. Un recorregut molt ràpid, totalment pla i sense cap tipus de desnivell, apte per qualsevol esportista.

Pel que fa als 3 km Run, es tractava d'un circuït d'anada i tornada seguim el tram del riu Fluvià direcció l'Armentera.
Els guanyadors absoluts de les dues tandes han estat, al igual que la prova de Darnius, Manel Torres i Pau Figueras del Banyoles Team, amb un temps de 53'45", seguits de Carles Riera i Sergi Bartrina del Nonstop Team d'Olot, amb un temps de 54'51" i Marc Carbones i Ferran Prat del Kayakmachine Team de Figueres i representants del DiversPort.Club, amb un temps de 56'29".

Pel que fa a categoria femenina, la parella guanyadora ha estat Roberta Biasiotto i Laura Carrau de l'equip Robipower de Barcelona, amb un temps de 1h 01' 29".

En categoria parella mixta Meritxell Munne i Xevi Mir de l'equip Txelvi 13 de Vidreres, han estat els primers en arribar a meta, amb un temps de 1h 01' 22".

I en categoria local Carles Verges i Miquel Palma amb un temps de 1h 02' 48", del CN Sant Pere, ha estat la primera parella en passar la línia de meta.

La prova puntua pel circuït DS Kayakló. Un circuït que consta de tres proves: Darnius (pantà), Sant Pere Pescador (riu) i Llançà (mar).

Els guanyadors de la lliga obtindran dos kayaks kyo individuals com obsequi. A més a més, a cada prova es sorteja entre tots els participants un kayak doble kyo inflable. Avui les guanyadores del kayak han estat Nuria Casas i Nuria Gonzalez.

Informació enviada per Diversport