Duatlons i triatlons de muntanya: Celebrada la triatló Tussols-Bassil d'Olot

Enviada per administrador el 10/Jul/2012 - 17:46

Olot, 8 de juliol de 2012 - El passat diumenge 8 de juliol es va portar a terme la primera Triatló Tussols-Bassil d'Olot, una prova on es combinava el circuït de la famosa travessa de natació d'Olot de 600 m, 8 km de BTT passant per una part de l'antic carrilet i del volcà el Montolivet i 3 km run, fent un circuït circular aprofitant un tram de les vies verdes.

El tret de sortida es va portar a terme a la pressa del riu Fluvià, contracorrent, i el primer en arribar va ser Alex Sanchez de Blanes, seguit d'Albert Torres d'Igualada. Durant el circuït de BTT, l'Albert va superar l'Àlex i aquest va començar a agafar distància fins gairebé 7 minuts d'avantatge. l'Albert, del club Tuga-Faro-Xavitotmuntanya, va mantenir en tot moment la seva posició en el tram de run i va ser el primer en creuar la línia de meta amb un temps de 48 minuts i 33 segons, seguit del Jose Martín, amb 53 minuts i 23 segons, i de l'Alex Sànchez amb 55 minuts i 15 segons, ambdós de Blanes.
En categoria femenina, Maria Dolors Claver, de Vilafranca del Penedès i amb tan sols 12 anys, va ser la primera en finalitzar la prova amb un temps de 1 hora, 3 minuts i 09 segons, seguida de la seva germana de 13 anys, i companya d'equip de la Xènia Claver, que va finalitzar la prova amb tan sols 1 hora 6 minuts i 19 segons. La tercera en arribar a meta va ser Sara Bellapart de Fornells de la Selva, amb un temps de 1 hora 9 minuts i 27 segons.

En categoria local Gerard Bartrina, amb 56 minuts i 59 segons va ser el primer en arribar a meta.

La propera prova del circuït DS Triatló Girona-Costa Brava es portarà a terme el 22 de juliol a Sant Pere Pescador.

Informació enviada per Diversport