Proves no competitives: Participa i guanya una inscripció gratuïta a la quarta edició Marxa Senderista Memorial José Miguel Crespo Fullana 'Fuji'

Enviada per administrador el 01/Set/2012 - 07:20

Des d'avui, i fins el dia 1 d'octubre, us podeu inscriure a la IV Marxa Senderista Memorial José Miguel Crespo Fullana, organitzada pel Grup de Muntanya Margalló de Benissa, i que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d'octubre.

Aquest Memorial intenta compaginar el senderisme cultural (caminar, descobrir i gaudir del patrimoni social i natural de les comarques per on transcorre) amb la festa i el bon rotllo que suposen les sopades i les pròpies caminades multitudinàries, en una mena de petita imitació pràctica del que era la vida del Fuji. Essencialment, la Marxa del Fuji es això: Marxa, molta marxa!
En total seran 74 km i 3.000 metres de desnivell positiu acumulat, repartits en tres etapes, amb inici al poble Alacantí de Benissa i final a Benilloba.

Podeu provar més informació sobre la marxa a la seva pàgina web [1] o a l'agenda [2]. Us podeu inscriure a la cursa des d'aquí [3].

Des de Corremonts pots aconseguir una inscripció gratuïta a aquesta proposta tan interessant. Només cal que responguis a una pregunta molt simple:

En quina població es dormirà la primera de les dues nits de la marxa?

Molta sort i a veure si pots fer la Marxa del Fuji per la cara!
Enllaços
  1. http://www.margallo-benissa.es/marcha_fuji_introduccion.php?lang=vl
  2. https://ssl.corremonts.cat/index.php?module=Agenda&type=user&func=viewEvent&eventId=792
  3. http://www.margallo-benissa.es/marcha_fuji_inscripciones.php