Curses d'orientació: Dues cites importants per als amants de l'orientació, la 6Pedals i la Night Experience

Enviada per administrador el 25/Set/2012 - 18:55

6 hores de BTT, orientació, estratègia, treball en equip i resistència a la Rogaine de MTB-O 6Pedals

6 hores de repte nocturn a la Night Experience
Si t'agrada l'orientació i la llarga distancia s'apropen dues cites molt interessants: la 6Pedals i la Night Experience. Dos rogaines de 6 hores, el primer en bicicleta de muntanya i el segon de cursa a peu (i de nit!).

Estem només a 4 setmanes de la celebració de la segona edició del Rogaine de MTBO 6Pedals. Aquesta prova, amb 40 balises repartides en 90 km2 de Mapa específic de MTB-O i 6 hores per intentar localitzar i sumar els màxims punts possibles, és una proposta que si t'agrada la l'orientació i la bicicleta de muntanya... no et pots perdre.
La segona proposta és pel dia 10 de novembre amb la primera edició de la Night Experience, prova que havia de celebrar-se el passat 8 de setembre, però que es va haver de moure de data. Per a aquesta prova el centre de competició estarà localitzat a Sant Llorenç Savall, localitat situada a la província de Barcelona, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Començareu de dia, a les sis de la tarda, però s'us anirà fent de nit. Per davant 6 hores per intentar localitzar el major número de controls amb l'objectiu de sumar la màxima puntuació possible i arribar a meta abans de que es faci mitja nit.

També s'inclourà una cursa més curta de 3 hores de durada amb el mateix concepte que l'anterior.

S'oferirà un sopar a tots a partir de mitja nit acompanyat del repartiment de premis i sorteig de material. També s'ofereix la possibilitat de passar la nit de dissabte a la casa de cultura de Sant Llorenç Savall essent requisit portar sac i aïllant.

Tots els inscrits rebran d'obsequi un Buff i una barreta Petzl NAO personalitzats.

Es repartiran més de 2.000 € en material esportiu per sortejar i pels primers classificats de cada categoria. Els guanyadors en categoria absoluta rebran el nou frontal “intel·ligent” Petzl NAO.

Podeu trobar més informació d'aquestes proves a l'agenda.

Rogaine de MTB-O 6Pedals [1]
Night Experience [2]

Informació enviada per La Nova Fita
Enllaços
  1. https://ssl.corremonts.cat/index.php?module=Agenda&type=user&func=viewEvent&eventId=798
  2. https://ssl.corremonts.cat/index.php?module=Agenda&type=user&func=viewEvent&eventId=797