Proves no competitives: Celebrada la 31ena edició de la tradicional Pujada de Nadal a la Mola

Enviada per administrador el 25/Des/2013 - 22:22

Matadepera, 25 de desembre de 2013 - Un any més s'ha celebrat a Matadepera la 31ena edició de la tradicional Pujada de Nadal a la Mola, organitzada pel Club Muntanyenc de Terrassa. El dia ennuvolat que amenaçava puja no ha impedit que una vegada més els incondicionals d'aquesta prova s'hagin presentat a les 10 del matí a la línia de sortida per fer una pujada ràpida i intensa a la Mola, punt culminant del massís de Sant Llorenç del Munt, i gaudir un any més d'aquesta fantàstica proposta retrobant-se amb amics i coneguts per desitjar un bon Nadal.
Aquesta prova, que no és competitiva, cada any reuneix des d'atletes aficionats a les curses de muntanya fins a esportistes d'alt nivell que donen el millor de si mateixos. El més ràpid en arribar a dalt, i per cinquè any consecutiu, ha estat Just Sociats, que ha completat el recorregut en 20 minuts i 31 segons. El segon en arribar al cim ha estat el jove Jan Margarit, que amb només 16 anys demostra tenir un nivell impressionant. En noies la més ràpida en completar la pujada ha estat Ragna Debats.

Quatre integrants de Corremonts han participat també a la prova amb resultats força destacats. El més ràpid de l'equip ha estat Mia Alonso que ha entrat dins de les primeres 15 posicions.

Després de la prova, i com també és tradició, hi ha hagut coca i cava per a tots els participants, i també un fabulós sorteig de material.

Al final, tothom content i satisfet, marxa cap a casa a fer el merescut dinar de Nadal.

Crèdit de la imatge: Irene Fustagueras (corremonts.cat)