Duatlons i triatlons de muntanya: VIII Duatló-cross popular de Vila-seca

Enviada per administrador el 05/Feb/2013 - 08:26

La cursa, que té caràcter popular, espera arribar als 200 inscrits

En total són 17 km entre BTT i cursa a peu i una Botifarrada final per recuperar forces
El proper 10 de febrer es farà la VIII edició de la Duatló-Cross Popular de Vila-seca al recinte del Parc de la Torre d'en Dolsa.

Enguany ja serà la VIII edició i ja es consolida una prova esportiva que és ideal per als esportistes, ja que d'una banda té caràcter popular i és ideal per iniciar-se en aquest esport, però alhora té un esperit competitiu i els esportistes venen a entrenar-se i a lluitar per la victòria.

En vistes d'aquesta evolució, des de l'organització s'han creat millores com un nou recorregut al circuit de BTT, que serà més dinàmic, visual y divertit; també s'han ampliat places fins a 250 corredors i es passa a cronometrar amb xip electrònic. Per motivar la participació per equips també hi haurà un premi d'un pernil, per l'equip que presenti més components.
La cursa destaca per combinar la cursa a peu i la btt, així primer hi ha 4km de cursa a peu en un circuit a on s'han de fer 2 voltes, seguit del sector de btt amb 11km (2 voltes circuit btt) i una darrera part de cursa a peu de 2km. Entre sector i sector, els participants passen per la zona de boxes a on fan l'intercanvi de material esportiu. En total són 17km amb un desnivell baix de 70m i on els corredors trigaran entre 40 i 80 minuts, ja que és un circuit ràpid. La característica principal del circuit és que s'aprofita l'estadi d'hípica per fer passar els corredors al tram a peu. Com cada any, per a tots els esportistes hi haurà una botifarrada final, i el premi d'un pernil a l'equip amb més participants.

Tant la Regidoria d'Esports com el Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Vila-seca juntament amb diferents col·laboradors privats recolzen la cursa que pretén ser un referent esportiu a la província de Tarragona que organitza la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural de Vila-seca i produeix Naturetime Events.

Les inscripcions estan obertes a la web www.naturetime.es i es poden fer on-line fins el dia 8 de febrer o fins exhaurir dorsals. Si en queden places, el dia de la cursa també es podrà inscriure al mateix circuit però a un preu més car.

Informació enviada per Naturetime Events