Entrevistes: Entrevista a Blaise Dubois: El minimalisme és una bona manera de prevenir certes lesions

Enviada per administrador el 19/Jun/2013 - 19:45

Durant la tercera setmana de maig Blaise Dubois, fisioterapeuta canadenc, considerat un referent en la prevenció i tractament de lesions degudes a la cursa a peu, va ser a Barcelona en el marc d'unes jornades dedicades a aquest tema i promogudes per ACFisioteràpia [1] i Tonus Fisioteràpia [2]. Durant aquestes jornades Blaise Dubois va impartir el curs “Novetats en la prevenció de les lesions de la cursa a peu”, adreçat sobretot a fisioterapeutes, podòlegs i metges de l'esport, i va oferir la conferència “Córrer ràpid, a gust i sense lesionar-se”, oberta al púbic en general, i en la qual en Blaise ens va parlar sobre la prevenció de lesions en la cursa a peu, la tècnica de carrera i el minimalisme.

Des de corremonts.cat, practicants convençuts de la tècnica del minimalisme, no vam voler deixar escapar l'ocasió de conèixer en Blaise i fer-li una entrevista que pogués ser com més útil millor a tots aquells que volen tenir més informació sobre aquesta manera de córrer, que com més va més interès suscita.

Blaise Dubois, esdevingut líder internacional en el camp de la prevenció i tractament de lesions degudes a la cursa a peu, és també consultor de l'equip nacional d'atletisme del Canadà, amb el qual ha pres part a nombrosos campionats mundials. Podeu trobar més informació sobre Blaise Dubois a la La clínica del corredor [3].

Aquí teniu l'enllaç a l'entrevista completa amb Blaise Dubois [4].
Enllaços
  1. http://www.acfisioterapia.com/
  2. http://www.tonustgn.com/ca/
  3. http://laclinicadelcorredor.com/es/inicio/
  4. https://ssl.corremonts.cat/pages/display/entrevista-a-blaise-dubois/