Presentacions i actes promocionals: Kilian Jornet presenta 'Déjame vivir' a la Vall d'Aosta

Enviada per administrador el 04/Ago/2014 - 18:22

Fins a 1.300 persones van acudir a les presentacions que es van celebrar a la vall d'Aosta, Itàlia, aquest cap de setmana

Els actes van ser la segona parada del Summits of My Life World Tour que recorrerà diferents ciutats d'arreu del món
Cervinia (Itàlia), 3 d'agost de 2014 - La Vall d'Aosta va acollir, aquest cap de setmana, la première italiana de "Déjame Vivir", la segona pel·lícula del projecte Summits of My Life de Kilian Jorrnet. Fins a 1.300 persones van emplenar les dues projeccions que es van organitzar.

Segons explicava Jornet, l'elecció de fer la première italiana a la Vall d'Aosta era molt evident: “Estem als peus del Cerví, que és un dels cims del projecte i on vam batre el rècord l'any passat. Tota aquesta experiència queda amplament retratada a Déjame Vivir i vam pensar que seria el quadre perfecte per agrair a la gent de la Vall d'Aosta l'ajuda que ens van brindar el dia del rècord”.
Dos indrets emblemàtics de la Vall d'Aosta es van vestir de gala per acollir la presentació de Déjame Vivir. La primera, dissabte, a Valtournache, poble al peu del Cerví, on van aplegar-s'hi vora 400 persones. La segona, diumenge, s'havia de celebrar al Forte di Bard, però finalment la mala previsió meteorològica va fer canviar els plans i es va celebrar al poble de Sant Martin, amb un aforament de 800 persones. A més de Jornet, l'acte també va comptar amb la presència de Bruno Brunod, un dels pioners de l'skyrunning i antic rècordman al Cerví. Després d'una breu xerrada entre ells el públic assistent va poder gaudir de la pel·lícula i, en acabat, intercanviar unes paraules amb els protagonistes.

Jornet explicava: “Han estat dues nits molt boniques, on m'he retrobat amb els guies que em van ajudar el dia del rècord a més de molta gent que va venir a animar-me. Ha sigut una gran vetllada i esperem que la resta de presentacions també ho siguin”.

Aquest acte s'emmarca dins del Summits of My Life World Tour, que va iniciar-se al mes de maig a Barcelona i que anirà fent parades arreu del món. La propera parada serà el dilluns 11 d'agost a Les Diablerets (Suïssa) a les 6 de la tarda.

Mentrestant, la pel·lícula continuarà disponible a la web del projecte: http://store.summitsofmylife.com [1]Crèdit de la foto: Summits of My Life
Enllaços
  1. http://store.summitsofmylife.com