Notícies

Víctor Pérez s'imposa a la I Duatló de Maçanet de Cabrenys

Enviada per administrador el 12/Des/2011 - 20:29

Imatge 0 per Víctor Pérez s'imposa a la I Duatló de Maçanet de Cabrenys

El passat diumenge es va celebrar la I Duatló de Maçanet de Cabrenys i l'última organitzada d'aquest 2011 per Diversport. En aquest comiat, fins el 15 de gener vinent a Portbou, més de 50 participants es van inscriure a la prova esportiva. D'entre ells destacava la figura de l'actual campió d'Espanya en BTT, l'Àlex Genova.

Pel que fa a la categoria masculina, Víctor Pérez (Vilafant) es va imposar amb un temps de 1h 33' 1''. En tan sols 1 minut de diferència va arribar el campió d'Espanya, Genova (Figueres), amb 1h 34' 31''. En tercera posició va imposar-se el veí de Begur, Ricky Soler, amb un temps total d'1h 34' 56''.

Pel que fa a les fèmines, només dues van pujar al pòdium. En primera posició va quedar la ja habitual Nuri Surià, amb un temps de 1h 57' 26''. La segona posició va ser per la veïna d'Empuriabrava, Melina Carretero, amb 2h 42' 56''.

Pel que fa al guanyador local va ser per Damaso Garcia, que va arribar amb 2h 08' 06''.

Diversport s'acomiada d'aquesta temporada a Portbou, on se celebrarà el diumenge 18 de desembre la Triatló de Sant Silvestre.