Notícies

Gran expectació a la I duatló a Portbou

Enviada per administrador el 16/Gen/2012 - 19:34

Imatge 0 per Gran expectació a la I duatló a Portbou

Un total de 50 atletes van participar ahir a la I Duatló de l'any a Portbou, on s'havien programat 5 quilòmetres de running, 14,5 quilòmetres de btt i 2,5 quilòmetres de running.

D'entre els participants va destacar la participació de molts atletes de poblacions de Girona i Baix Empordà. D'entre ells, els 2 primers classificats: Sergi Boix (1h 10' 07'') de Castell-Platja d'Aro i Josep Alemendros (1h 11' 33'') de Calonge. En tercera posició va quedar l'altempordanès Víctor Perez (Vilafant) amb un temps de 1h, 12' 56''.

Una situació ben diferent a l'apartat de fèmines en el que es va imposar Lluisa Perales de Figueres amb 1h, 38' 05''. La va seguir Nuri Trias (Santa Coloma de Farners) amb 1h 54' 59'' i,amb poca distància, la Melina Carretero, d'Empuriabrava, amb un temps de 1h 55'31''.

Pel que fa al 1er local (del Diversport Club) va ser Gerard Garcia amb un temps de 1h, 31' 21''. Aquest any, a diferencia de la temporada passada, Diversport premia també al 1er Júnior (Víctor Pérez de Vilafant), al 1er Sènior (Sergi Boix de Castell-Platja d'Aro) i el 1er Master que, en aquesta ocasió no va tenir cap atleta participant.

Per a la propera setmana s'espera una nova duatló. Tindrà lloc a Vilademuls (Pla de l'Estany) que fins al moment mai s'hi havia realitzat cap prova de Diversport. Tindrà lloc a les 10.00h del matí consistirà en 14 quilòmetres de BTT, 4 quilòmetres de running i 10 quilòmetres de BTT.