Notícies

La Trailwalker 2012 ha sobrepassat els 100 equips inscrits i el nombre d'equips creix cada dia

Enviada per administrador el 07/Gen/2012 - 18:51

Imatge 0 per La Trailwalker 2012 ha sobrepassat els 100 equips inscrits i el nombre d'equips creix cada dia

Aquests dies la Trailwalker 2012 ha sobrepassat el nombre de 100 equips inscrits. Cadascun d'aquests equips, format per quatre persones que caminen i dues que fan d'assistència, haurà de fer un recorregut de 100 quilòmetres en menys de 32 hores. Els equips s'han compromès a recollir com a mínim 1.500 euros provinents de donatius, que seran lliurats a Intermón Oxfam per a lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Els equips acostumen a valdre's de tota mena d'idees enginyoses per recaptar la quantitat exigida per poder-hi participar. Normalment ho aconsegueixen sense massa dificultat i, en la majoria de les ocasions, sobrepassen en escreix aquesta quantitat.

De moment l'equip que més diners ha aconseguit recaptar ha estat “¡ÑAM ÑAM X A TOTHOM!”, amb 1.872 euros, i que està format per quatre noies que provenen de diferents zones de l'estat espanyol: Madrid, Mallorca, València i Catalunya.

A hores d'ara, la recaptació total recollida per tots els equips ascendeix a 55.274,1 €, poca quantitat comparada amb el que s'haurà aconseguit el final del període de recaptació.

El límit d'equips que es poden inscriure és de 300 que, si tenim en compte el que va passar a l'edició de 2011, s'hi arribarà molt abans del dia de la prova, el dissabte 5 de maig de 2012. Així doncs, si voleu formar part d'aquest repte personal i solidari, no badeu i comenceu a buscar-vos el vostre equip.

Des de Corremonts us animem a contribuir amb els equips amb les vostres donacions. Aquí teniu la llista completa d'equips. Veureu que n'hi ha de ben originals i divertits.

Podeu trobar tota la informació sobre aquest esdeveniment a la web d'Intermón o a l'agenda.