Notícies

Tot a punt per l'Open BTT BMW pel febrer

Enviada per administrador el 07/Gen/2012 - 17:58

Imatge 0 per Tot a punt per l'Open BTT BMW pel febrer

La segona edició del Open BTT BMW ja està a punt i es disputarà, amb 4 proves puntuables el febrer, a les poblacions de Quart, Llorà, Llagostera i Les Planes d’Hostoles, i seguirà el format similar al del 2011, que tant èxit va tenir, amb dos circuits d’uns 20 i 30 quilòmetres, segons categories, i una sola volta, com la Copa Gironina.

Un dels plats forts seran els Jocs Escolars, per nens i nenes, amb la col•laboració dels Consells Esportius, amb circuits petits, per promoure el BTT a nivell escolar. També cal destacar que les proves seran puntuables pel Campionat Universitari.

La novetat d’aquest any seran les curses a peu (I Open Trail Tradeinn) que es disputaran i que seran un al•licient més de la matinal.

Altres punts importants seran, la participació, com a marxa de lleure, pels interessats a no competir, i també els premis, obsequis, esmorzar, i que les proves es celebren amb els encants de la natura de les comarques gironines.

Més informació a http://openbttbmw2012.blogspot.com i a l'agenda.