Notícies

Durant els dies vinents a Corremonts estarem d'estrena, comencem per l'estrena de la secció “Propostes”

Enviada per administrador el 25/Oct/2012 - 21:41

Imatge 0 per Durant els dies vinents a Corremonts estarem d'estrena, comencem per l'estrena de la secció “Propostes”

Corremonts ha arribat als 18 mesos de vida, i durant aquest temps no hem parat d'analitzar quines són les necessitats de les persones que ens seguiu. Això ens porta a desenvolupar funcionalitats noves que veiem que poden ser interessants. Desitgem no equivocar-nos! Així, amb ànims d'aconseguir que Corremonts ofereixi un servei útil a totes les persones amants de la muntanya i dels esports que hi estan vinculats, avui hem posat en marxa una secció nova, la secció “Propostes”. Sempre podreu accedir a aquesta secció des de la pestanya "Seccions/Propostes" del menú horitzonal.

Consisteix en una secció on, de forma molt simple, podeu crear obertament propostes per posar-vos en contacte amb persones que puguin tenir interessos similars als vostres. Se'ns acudeixen un munt de situacions on aquesta funcionalitat pot ser útil:

Alguns exemples:

1. D'aquí a un parell de caps de setmana a Girona s'hi disputarà la II Cursa de Muntanya. Quantes persones, per exemple de Barcelona, hi aniran, faran la cursa i tornaran a Barcelona? Segurament més 10 i més 20. Quants d'ells o elles no reuniran prou persones com per omplir el cotxe o, fins i tot, es desplaçaran des de Barcelona a Girona sols? Podeu fer servir aquest nou servei per proposar desplaçaments i estalviar-vos diners. Amb els preus actuals de la gasolina, val la pena!

2. Voleu fer una sortida de muntanya o un entrenament en grup i teniu ganes de compartir l'experiència amb altres persones? Endavant amb les vostres propostes! Expliqueu el que voleu fer, parleu-ho amb altre gent i poseu-vos d'acord.

3. Heu provat mai de fer una cursa per equips? Potser teniu ganes d'iniciar-vos en els raids i busqueu equip, o ja teniu un equip i us falta gent? Podeu fer servir la secció de propostes per trobar les persones que busqueu. Potser la vostra mitja taronja de muntanya ;-).

Durant un o dos mesos considerarem que aquesta secció en estat de proves, i hi aplicarem totes les millores i correccions que creguem convenients. També, si voleu fer-nos propostes d'ampliació de les funcionalitats, estarem encantats d'analitzar-les i d'intentar aplicar-les.

A part d'aquesta secció que acabem d'estrenar en preparem d'altres que esperem poder anunciar ben aviat.