Notícies

Alt índex de participació a l'homenatge a Teresa Farriol a Sant Jeroni

Enviada per administrador el 27/Oct/2012 - 20:19

Imatge 0 per Alt índex de participació a l'homenatge a Teresa Farriol a Sant Jeroni

Des de la tarda d'ahir divendres una processó de gent ha pujat a Sant Jeroni per dipositar una flor en homenatge a la sabadellenca Teresa Farriol, que recentment ens va deixar durant la Cavalls del Vent.

Aquest acte, organitzat pels Koala's Team, ha despertat l'interès de centenars de persones amants de la muntanya que, d'alguna manera o altra, han sentit la necessitat de participar en aquest emotiu homenatge. Alguns eren coneguts de la Teresa, però molts altres no la coneixien de res. La convocatòria dels Koala's començava divendres, però des del dimecres diverses persones havien pujat la seva flor, perquè el cap de setmana no els era possible. Durant tota la nit de divendres a dissabte l'arribada de més amants de la muntanya va ser continuada. Així, a quarts de cinc de la matinada n'arribava un altre. A partir d'aquesta hora, i durant un parell d'hores i mitja, hi va haver una pausa fins a les set del matí d'avui, quan ha tornat a començar la processó i que s'ha allargat durant tot el dia. Tot això ens ho explicava la Mireia de Koala's Team, que juntament amb altres membres de l'equip, han passat la nit a Sant Jeroni. La Mireia comentava "el dia que estàvem al tanatori vam veure que no podia ser que tot s'acabés d'aquella manera i que calia dedicar-li un dia, i se'ns va acudir fer-ho d'aquesta manera".

A les tres de la tarda d'avui havien passat per Sant Jeroni prop de 300 persones. Algunes havien pujat caminant, altres corrent i, algunes, fins i tot escalant. Ahir al vespre, a la una de la matinada, una família formada pels pares i dos fills, van arribar al punt més alt de Montserrat per la via ferrada "La Teresina".

Aquest vespre de dissabte, amb previsió de fred i vent, els Koala's passaran la segona nit a Sant Jeroni, a l'espera de les persones que puguin arribar durant la nit de d'avui i el matí de diumenge, moment en que està prevista l'arribada de l'equip Cube dirigit pel, campió del món, Agustí Roc.

Galeria d'imatges