Notícies

1a edició de la Night Experience

Enviada per administrador el 12/Nov/2012 - 21:21

Imatge 0 per 1a edició de la Night Experience
La localitat barcelonina de Sant Llorenç Savall ha acollit la primera edició del Rogaine Nocturn Night Experience

Prop de 100 corredors van afrontar les 6 hores nocturnes d'orientació

Sant Llorenç Savall, 10 de novembre de 2012 - Aquest passat dissabte es va celebrar la primera edició de la Night Experience per l'entorn més proper de Sant Llorenç Savall.

L'organització va posar 45 controls distribuïts per una zona d'uns 25 km2. Els prop de 100 inscrits van sortir puntualment de la plaça de Sant Llorenç Savall a les 18 h i tenien per davant 6 hores per intentar sumar la màxima puntuació.

A la línia de sortida hi havia els millors equips catalans i equips vinguts de diferents racons de la geografia Española, però també corredors que s'iniciaven en aquesta disciplina.

Va ser precisament l'equip Tierra Trágame format pel finlandès Tommi Tölkö i l'avilès Aurelio Antonio Olivar el que va aconseguir més punts i pujava al capdamunt del pòdium absolut. Entre les dones, l'equip Fuby, de la catalana Ludmila Fuster i la brasilera Camila Junqueira va finalitzar en primera posició.

Què és un rogaine?

El rogaine és una modalitat de les curses d’orientació en què els participants han d’aconseguir la màxima puntuació passant pels controls en un temps màxim i un ordre lliure. Segons la dificultat del control (distància, localització), la puntuació varia. La participació es fa per equips de 2 a 5 membres, que no es poden separar en cap moment i han de visitar junts els controls.

Informació enviada per Lanovafita
Galeria d'imatges