Notícies

Fem balanç de l'any 2012 i us desitgem un molt bon any 2013

Enviada per administrador el 31/Des/2012 - 12:05

Avui deixarem enrere l'any 2012. Un any marcat sobretot per una situació econòmica difícil que ha complicat enormement la vida a moltes famílies del nostre país. La muntanya, aliena als problemes de les persones, ha mantingut la seva bellesa i ha seguit donant molt bons moments a les persones que hi trobem un espai de lleure que ens permet sentir-nos lliures i ens aporta moments de felicitat. També ha mostrat la seva cara més cruel per recordar-nos que té la paella pel mànec i s'ha emportat persones estimades. Algunes més conegudes i altres, no tant. Tots recordareu la tràgica notícia de la mort de la Teresa Farriol a Cavalls del Vent i l'homenatge especial que li va organitzar la gent dels Koala's Team, o la del company d'aventures de Kilian Jornet, l'Stéphane Brosse que va perdre la vida durant la travessa del Mont Blanc d'est a oest amb esquís i que formava part del projecte Summits of my life.

Deixant de banda aquests moments amargs aquest 2012 hem tingut la sort de poder publicar moltes notícies interessants que han protagonitzat esportistes destacats de casa nostra. A través dels seus èxits hem pogut gaudir de la muntanya d'una manera diferent. Alguns exemples d'això són les victòries èpiques de Núria Picas i Kilian Jornet a Cavalls del Vent o el gran paper que va fer el Kilian a la Diagonale des Fous, on una vegada més va demostrar la seva superioritat amb relació a altres grans esportistes amb molts èxits hores d'entrenament a les seves cames. Durant aquest 2012 alguns atletes catalans han obtingut títols molt importants i han deixat el nostre país ben amunt en el món de l'esport. Atletes com Kilian Jornet, Mireia Miró, Laura Orgué... han aconseguit proclamar-se campions i subcampions nacionals i mundials en diferents disciplines.

L'any que deixem enrere ha vist el naixement de curses interessants que de ben segur estaran presents a les agendes del 2013 de molts esportistes. També ha vist la llum el projecte personal de Kilian Jornet, Summits of my life, que ens acompanyarà fins el 2015 i que de moment ens ha permès veure una fantàstica pel·lícula A fine line.

La muntanya continua en el seu lloc i aquest any vinent 2013 ens espera per donar-nos moltes més alegries. Els nostres esportistes seguiran, com han fet fins ara, donant-ho tot per al nostre esport i el nostre país i esperem que obtinguin molts èxits i que aconsegueixin satisfer els objectius que s'han plantejat. Desitgem molta sort els integrants de la selecció catalana d'esquí de muntanya que aquest passat dissabte vam poder conèixer i saludar a la Molina i que vam començar amb molt d'èxit la temporada a la Crononiu, Campionat d'Espanya de Cronoescalada.
Aquest any 2012 també ha estat l'any de consolidació del a nostra pàgina i Corremonts s'ha fet coneguda per moltes persones que li han donat suport i no ha parat de créixer. Aquesta ha estat sempre l'energia que ens ha mantingut animats a seguir endavant i que cada dia en il·lusiona. Sou les persones que heu confiat en la nostra web, a algunes de les quals hem tingut la sort de poder-vos conèixer presencialment, les que heu donat sentit a la tasca que fem i n'estem sincerament agraïts.

Ara mateix, quan és el moment de fer balanç i repassem les notícies ens n'adonem que l'any 2012 ha donat molt de si. Us convidem a tots i totes a fer-hi una altra ullada. En total 246 notícies publicades de moments inoblidables. També hem pogut mantenir una agenda amb centenars de propostes de muntanya interessants.

Des de Corremonts desitgem a tothom un bon any 2013 amb moltes alegries i somnis acomplerts!