Notícies

Bicis Esteve continua imparable fent podi a la duatló de Llança

Enviada per administrador el 12/Mar/2012 - 21:11

Imatge 0 per Bicis Esteve continua imparable fent podi a la duatló de Llança
Es van realitzar dos circuits diferents en els quals hi van participar fins a 40 atletes
Sergi Boix i Jose Almendros de Bicis Esteve repeteixen podi en tan sols vuit dies de diferència. Si bé fa una setmana es coronaven com a primer i segon respectivament, aquest diumenge a Llançà, es tornava a reviure la imatge. Boix va arribar amb un temps de 2h 11' 51'', mentre que Almendros ho va fer amb 2h 14' 15''. Ambdós, juntament amb el tercer classificat que va ser David Alsina (2h,15' 47''), van participar en el tram llarg, que consistia en 17km de BTT, 10km de Run i 7 km de BTT. Pel que fa a les fèmines només una va pujar al pòdium en el tram llarg: Olga Fernàndez de Girona, la qual va finalitzar amb un temps de 2h, 50' 45''.

El tram més curt era de 17km de BTT i 10km de Run, també hi van participar alguns atletes. Els guanyadors d'aquesta van ser –en categoria masculina- Miquel Garcia de Sant Jordi Desvalls, amb un temps de 2h 29' 20'' (Club Ciclista Sant Jordi), el va seguir el seu company d'equip i de població Martí Sais, amb un temps de 2h 36' 34'' i en tercera posició ho va fer Ivan Coufal de Palau-Savardera, amb 2h 44' 53''.

Pel que fa a la única fèmina participant en la Duatló –circuit curt- va ser Aida Vilsdrich, amb 3h 05' 56'' de Sant Fruitos del Bages.

En categoria Júnior el guardó va anar a mans del veí de Palamós Adrià Bachs amb 2h 36' 20'' (Club Ciclista Dariobikes); en sènior, el mateix Boix i pel que fa al Local, va guanyar Aleix Cardoner de Llançà amb 2h 52' 48''.

Informació enviada per Diversport