Notícies

Bicis Esteve corona el podi de Castelló d'Empúries

Enviada per administrador el 05/Mar/2012 - 20:34

Imatge 0 per Bicis Esteve corona el podi de Castelló d'Empúries
Maverick Viñales participa quedant en 23ena posició
Amb una participació de més de 70 atletes, la I edició de la Duatló de Castelló d'Empúries va acabar amb dos membres del club Bicis Esteve dalt el podi. El primer en arribar al crono, amb un temps de 58' 42'', va ser Sergi Boix (Platja d'Aro). El va seguir el seu company d'equip Jose Almendros (Calonge), amb 1h 01'07'', i en tercer lloc va arribar l'habitual de Diversport, Víctor Pérez, amb un temps d'1h 01' 17''.

Les fèmines que van participar a la Duatló de Castelló (16km de BTT i 7km de Run) van aconseguir bons resultats. D'entre elles la guanyadora absoluta femenina, Gemma Pons (Sant Just Desvern), amb un temps d'1h 24' 25''. La segona va ser la barcelonina Eva Bruch, amb 1h, 29' 59'', i en tercera posició va coronar-se la local Carme Alabau, amb 1h 44' 12''.

Pel que fa al júnior va imposar-se Pérez, que també va recollir el tercer premi en categoria absoluta masculina; el premi al primer sènior va ser per Boix (58' 42'') i el Màster va ser per el veí de Roses Joan Carlos del Barrio, que va arribar amb 1h 04' 59''.

La I Duatló de Castelló d'Empúries va tenir un invitat de luxe: Maverick Viñales, que va arribar al crono en 23ena posició amb un temps d'1h 12' 37''. Viñales va ser un dels encarregats de donar els trofeus als guanyadors.