Notícies

Francesc Freixer i Núria Picas es proclamen campions del món d'Skybike en els SkyGames

Enviada per administrador el 01/Jul/2012 - 12:44

Imatge 0 per Francesc Freixer i Núria Picas es proclamen campions del món d'Skybike en els SkyGames

Paúles, 1 de juliol de 2012 - Aquest matí s'ha disputat la tercera prova dels Skygames Ribagorça 2012, la SkyBike. Una duatló d'alta muntanya que ha constat d'una prova de 14 km amb BTT, 10 km corrent i 10 km amb BTT.

En categoria masculina s'ha proclamant campió del món el Francesc Freixer amb un temps de 2 hores i 10 minuts. El segon i el tercer classificats han estat el Jesús de la Morena i el Didier Zago.

La vencedora de la prova en categoria femenina ha estat la Núria Picas amb un temps de 2 hores, 33 minuts i 35 segons, que s'ha proclamat així campiona del món en aquesta especialitat. Darrera seu han entrat l'Esther Hernández i la Mireia Santesmasses. Ambdues, pel fet de participar a la categoria Open, no s'han classificat pel campionat del món, llàstima! La quarta en entrar, que s'ha proclamat subcampiona del món, ha estat la Yolanda Magallón i la cinquena de la general, i tercera del món, ha estat la també catalana Montserrat Martínez.

Moltes felicitats a totes!

D'aquí a uns dies publicarem l'article a la secció “Entrenem amb...” que la setmana passada vam fer amb la Núria Picas, amb pujada a les Penyes Altes del Moixeró. Vam tenir el plaer de compartir una jornada inoblidable amb aquesta gran atleta. De moment, i per anar fent boca, us deixem algunes fotos de l'entrenament.