Notícies

Biel i Ona Ràfols, en els Mundial d'orientació de Lausana

Enviada per administrador el 13/Jul/2012 - 18:39

Imatge 0 per Biel i Ona Ràfols, en els Mundial d'orientació de Lausana
Els atletes de Salomon i Suunto són dos dels deu integrants de la selecció espanyola d'orientació que des de demà i fins al dia 21 participaran en el Campionat del Món que se celebra a terres suïsses

Es tracta dels cinquens mundials absoluts en què participen els dos atletes que competiran contra 339 orientadors procedents de 53 països

L'elit mundial de curses d'orientació es citarà partir de demà i fins al proper dia 21 de juliol a terres suïsses, a Lausana, amb motiu del Campionat del Món que tindrà la participació de deu espanyols, entre ells els atletes de Salomon i Suunto Biel i Ona Ràfols. Biel i la seva germana Ona són dos dels deu integrants de la selecció espanyola d'orientació (sis homes i quatre dones) que competiran contra 339 orientadors procedents de 53 països.

De tracta dels cinquens campionats del món en què participen Ràfols i també la seva germana Ona que apel·laran a la seva experiència i bon moment de forma per classificar-se en les finals de les quatre modalitats en competició: llarga, mitjana, esprint i relleus. Una cosa que seria un gran èxit si es té en compte que a cada final només es classifiquen els 45 millors del món i que fins ara únicament deu espanyols ho han aconseguit en la història.

"Estic molt content de poder participar una vegada més en uns campionats del Món. Després de l'any passat he vist que amb esforç i dedicació podem estar a dalt. El 13è lloc que he aconseguit en el campionat del món universitari em dóna molta confiança i espero poder tornar a estar entre els millors ", ha explicat Biel, que en el passat mundial va accedir a la final i va ser 43è a la mitjana.

Per la seva banda Ona, també es troba molt motivada i "com sempre ho intentaré donar tot per poder ser a la final. Tinc moltes ganes de córrer pels circuits que ens han preparat".

Crèdit fotos: Worldofo

Informació enviada per Salomon i Suunto

Galeria d'imatges