Notícies

Comunicat de l'organització de l'Ultra Cavalls del Vent

Enviada per administrador el 30/Set/2012 - 19:22

L'organització de la Ultra Cavalls del Vent lamenta haver d'informar que la participant T.F. ha mort aquesta matinada a l'hospital Sant Bernabé de Berga després d'haver estat evacuada en el quilòmetre 50 de la prova, a El Collet, a la pista de Lluis Estasen.

Seguint els protocols de seguretat, en coordinació amb el Centre d’Emergències de Catalunya, l'atleta va ser evacuada després de rebre una alerta d'emergència en el telèfon 112 i va ser traslladada fins a l'hospital de Berga, on malauradament va morir hores més tard.

Un total de 896 atletes van prendre la sortida de la Ultra Cavalls del Vent el dissabte a les 9:00 hores des de Bagà i 673 van abandonar mentre que 223 van arribar a meta. La quarta edició de la Ultra Cavalls del Vent ha enregistrat un major nombre d'abandonaments motivats per les condicions meteorològiques.

L'organització ha suspès el lliurament de premis i ha convocat un minut de silenci en memòria de l'atleta a les 10:30 hores a la Plaça Portxada de Bagà.

Des de l'organització de la Cavalls del Vent volem donar el nostre més sentit condol a la família i ens unim en el seu dolor per tan sentida pèrdua.