Notícies

Obertes les inscripcions del Rogaine de Barcelona i el Peguerinos Rogaine

Enviada per administrador el 11/Gen/2013 - 16:29

Imatge 0 per Obertes les inscripcions del Rogaine de Barcelona i el Peguerinos Rogaine
La Nova Fita, organitzadora del 3r Rogaine Barcelona Parc Natural de Collserola i del 2n Peguerinos Rogaine, comunica que ja estan obertes les inscripcions per poder participar-hi
El Rogaine Barcelona Parc Natural de Collserola, que se celebrarà el 13 d'abril, s'ha consolidat com un clàssic del calendari català, en un terreny molt característic a tocar de la ciutat de Barcelona. Una vegada més la sortida reunirà grans especialistes en aquesta modalitat d'orientació amb gent que s'inicia en els rogaines. Es corre en equips de dos, tres, quatre o cinc participants, i l'objectiu és aconseguir visitar el màxim nombre de controls. Estratègia, treball d'equip, orientació i estat de forma són els ingredients que ens ajudaran a completar les sis hores de competició. En ser la serra de Collserola parc natural, les inscripcions estan limitades a 300 participants.

El Peguerinos Rogaine se celebra el 18 de maig al poble de la Sierra de Guadarrama de Peguerinos, a la província d'Àvila. Els paratges per on transcorre la prova són d'una gran bellesa i d'una dificultat tècnica que els fan ideals per a la pràctica d'aquest esport. Aquesta segona edició serà la primera prova puntuable de la primera Lliga Espanyola de Rogaines. La penetrabilitat de les pinedes, la vegetació, les formacions rocoses i el relleu fan d'aquest terreny un lloc únic per fer orientació.

Trobareu més informació d'aquests dos esdeveniments a l'agenda

Informació enviada per La Nova Fita
Galeria d'imatges