Notícies

Raul Gomez, triomfa a la VIII Duatló-Cross de Vila-seca

Enviada per administrador el 10/Feb/2013 - 19:24

Imatge 0 per Raul Gomez, triomfa a la VIII Duatló-Cross de Vila-seca
185 Inscrits avalen l'èxit i la consolidació de la prova
Vila-seca, 10 de febrer de 2013 - Un total de 185 duatletes es van inscriure a la VIIIª Duatló-Cross de Vila-seca per combatre el fred del diumenge i gaudir d'una jornada d'esport a Vila-seca, al Parc de la Torre d'En Dolsa. El recorregut constava de 1 sector a peu de 4 km, seguit d'un de BTT d'11 km i un darrer a peu de 2 km.

La cursa ha estat liderada en tot moment pel corredor Raul Gomez, del club Evasion Running qui ha agafat una avantatge de 52 segons en el primer sector de cursa a peu i l'ha sabut administrar bé durant la resta de cursa. En Jose Enrique Jimenez del CNT Triatló BTT, li ha anat trepitjant els talons i a la prova de BTT li ha remuntat temps disminuint la diferència a escassos 10 segons. Però al tram final de cursa a peu, en Raul ha mantingut la diferència i l'ha augmentat fins a 30 segons; imposant-se en aquesta VIII duatló de Vila-seca amb un temps de 49m 06s. En Jose Enrique Jimenez ha fet un temps de 49m 36s i la tercera posició ha estat pel corredor vilasecà del Club Triatló Cambrils, Salva Torrente, amb 49m 59s. En categoria femenina s'ha imposat Bibiana Vico, del Club Borges Trail amb 1h 03m 41s, seguida de Aida Cano, del club Seqvereme, amb 1h 04m 08s; i en tercera posició Sandra Borda, del CE Pedala.cat, amb 1h 04m 50s.

Per categories, els resultats han estat:

1er Veterans Homes: David O'Callagan, del Club Centre Excursionista Serres de Mestral, amb 50m 06s
1er Junior Homes: Edgar Domini, del club Triate, amb 53m 37s
1er Senior Homes: Raul Gomez, Club Evasion Running, amb 49m 06s
1a Sènior Dones: Bibiana Vico, Club Borges Trail, amb 1h 03m 41s
1a Vetera Dones: Maria Alabau, Independent, amb 1h 08m 46s

El premi al millor atleta de Vila-seca ha estat per Salvador Torrente, tercer de la general amb 49m 59s.

A banda, el Club Amics de Riudoms s'ha endut el premi especial d'un pernil per ser el club més nombrós.
Els premis han estat entregats pel Regidor d'Esports, Sr. Francisco José Almazant, juntament amb el president de la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural de Vila-seca. Sr. Robert Rodríguez.

En total s'han inscrit 185 esportistes superant el rècord de participació de la cursa. Com cada any la cursa ha acabat amb una butifarrada per tothom i sorteig de material esportiu de les diferents entitats col·laboradores.

La pròxima activitat de la Secció de Muntanya de Vila-seca i Naturetime serà el 6 d'abril amb l'Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada, del qual farem la presentació oficial el dimarts 12 a les 10h al Consell Comarcal del Baix Camp.

Informació enviada per Naturetime
Galeria d'imatges