Notícies

Merrell® s'associa amb Tim Ferriss per donar vida a la seva campanya 'Connecta't al teu món' a través de '4 Fundamentals of Outside Fitness'

Enviada per administrador el 12/Mar/2013 - 15:58

Imatge 0 per Merrell® s'associa amb Tim Ferriss per donar vida a la seva campanya 'Connecta't al teu món' a través de '4 Fundamentals of Outside Fitness'
Un programa de fitness a l'aire lliure, amb un enfocament minimalista que involucra el cos sencer per aconseguir el màxim benefici a través de la connexió amb l'entorn
Rockford (Michigan), 11 de març de 2013 - Merrell® presenta la seva nova campanya "Connecta't al teu món". Una invitació a desconnectar de la vida quotidiana, sortir a l'aire lliure i connectar amb la natura. "Connecta't al teu món" és una forma d'enriquir les experiències a l'aire lliure, celebrant els beneficis que s'obtenen en estar en contacte amb l'entorn i la natura. La campanya involucra totes les facetes de Merrell® - activar-se a través del contacte amb el terra i abordar els productes que formen part de la seva línia minimalista M-Connect. La campanya cobra vida sota "4 Fundamentals of Outside Fitness" (4 Fonaments del fitness a l'aire lliure), un programa de fitness en 4 passes que ha estat dissenyat per Merrell® i l'entrenador i mentor més conegut dins de la filosofia minimalista, Tim Ferriss, que proposa exercicis senzills que involucren tot el cos per aconseguir el màxim benefici a través d'una connexió amb l'exterior.

“Connecta't al teu món és la nostra forma d'inspirar a la gent perquè torni a connectar amb l'aire lliure”, explica Craig Throne, vice-president de màrqueting global de Merrell®. “Els nostres fans segueixen dient-nos quant aprecien les seves experiències a l'aire lliure i el poder sentir el terreny en què s'estan movent. Aquesta idea de les sensacions i la connexió amb l'exterior és la direcció cap a la qual apunta la nostra marca, sempre buscant com trencar amb tot el que bloquegi els punts de connexió amb l'exterior a través de productes minimalistes com els de la nostra línia de calçat M-Connect i una campanya que convida a l'acció. El programa 4 Fundamentals of Outside Fitness és una eina que hem creat de la mà de Tim Ferriss per animar la gent a fer justament això: Sortir i connectar”.

“Connexió, per a mi significa ser conscient del teu entorn i ser present en el teu cos mentre aquest es comunica amb l'entorn”, explica Tim Ferriss, autor del bestseller 4-Hour Body. “Si la gent només es quedés amb una cosa d'aquest programa, hauria de ser aquesta: El fitness necessita ser simple i elegant. Per tal de motivar més gent, he desenvolupat 4 Fundamentals amb un enfocament minimalista, fent èmfasi en el poder de la connexió amb l'exterior, que espero, allunyi la gent de les pantalles i les apropi a la natura... ni que sigui durant un descans breu”.

Comptem amb Tim Ferriss, autor dels bestsellers: The 4-Hour Body, The 4-Hour Workweek and The 4-Hour Xef, com el coach oficial "Connecta't al teu món". 4-Fundamentals of Outside Fitness és un paral·lel entre el seu aprenentatge esportiu i un enfocament minimalista de la vida, una invitació a exercir canvis saludables que puguin impactar positivament a la nostra vida. 4-Fundamentals proposa 4 moviments simples que involucren a tots els grups de músculs principals, en una quantitat mínima de temps, per al màxim benefici. Un programa d'exercicis que pot fer sol o en grup, en un parc de la ciutat, o com una bona empenta durant un entrenament o cursa de trail. Aquest programa està dissenyat amb l'objectiu d'ajudar a la gent a activar i connectar amb el món.

La rutina d'exercicis 4-Fundamentals es resumeixen en:

1. The Trap Walk - un moviment inspirat en el ioga que ajuda a entrar en calor mitjançant la participació de tot el cos.
2. The Cat Crawl - una mena de "gateig" cap endavant i cap enrere que connecta les mans i els peus amb el terra.
3. The Blurpee - una variació de la Blurpee tradicional que involucra els músculs tirant les cames i la part inferior cap endavant.
4. The One-Legged Pistol - posició a la gatzoneta amb una sola cama.

La campanya "Connecta't al teu món" també cobrarà vida a través de múltiples imatges de mons que exposen la bellesa de l'exterior, convidant també a connectar amb aquest. Aquests mons es veuran en els punts de venda, a Internet i en pàgines de publicitat. Exposant així la bellesa del món i els beneficis de connectar amb ell. A través d'aquesta campanya, Merrell® deixa en evidència el seu interès i compromís per promoure la connexió amb l'exterior. El llançament d'aquesta campanya, també ve acompanyat de la línia Merrell® M-Connect de calçat minimalista, que proporciona aquesta major connexió amb l'exterior a través dels seus dissenys.

Sobre Tim Ferriss

Tim Ferriss és l'autor dels #1 New York Times best sellers The 4-Hour Workweek, The 4-Hour Body and The 4-Hour Xef. Un etern convençut que menys és més, Ferris és també molt conegut pel seu enfocament "dosi minimal d'eficàcia" en la creació de solucions elegants per a les masses. Ha estat anomenat "El Superman de Silicon Valley" per la revista Wired, i "el millor conillet d'índies del món", per la revista Newsweek, que el va catalogar com una de les personalitat "més poderoses" dins del rànquing Digital 2012 100 Power Index. Tim es mou per tot el món i ho prova tot, per poder compartir les millors pràctiques en els seus escrits i ensenyaments. Basat en la seva filosofia, ha desenvolupat, juntament amb Merrell®, 4 Fundamentals of Outside Fitness (4 Fonaments del Fitness al aire lliure), un programa que està dissenyat per proporcionar un benefici màxim de fitness en un temps mínim. L'objectiu: ajudar a la gent a que desconnecti de la seva rutina i torni a connectar amb tots els moviments del seu cos i l'exterior.

Sobre Merrell

Merrell® és una marca que vol animar a tots a sortir a l'aire lliure, activar i divertir-se. Amb més de 30 anys d'experiència en activitats exteriors, Merrell® considera que l'aire lliure és més que diferents llocs. És la nostra història i la nostra inspiració per al futur, el que ens fa entusiastes i ens ajuda a entendre els beneficis de la connexió amb l'exterior. Les línies de roba i calçat Merrell® inclouen des dissenys minimalistes esportius i productes més performance, fins a productes casual inspirats en l'estil de vida a l'aire lliure. Merrell® té com a objectiu augmentar la participació de les persones en activitats a l'aire lliure i tornar a connectar amb el seu entorn, raó per la qual participa en importants iniciatives a l'aire lliure com: Outdoor Nation, The Pack Project i esdeveniments com el Merrell® Down i el Dirty Mud Run Sèries. A través del seu enfocament en l'atletisme exterior, la marca inspira i motiva a la gent a "connectar al seu món".

Informació enviada per Merrell