Notícies

Blaise Dubois torna a Barcelona per parlar del minimalisme

Enviada per administrador el 14/Mai/2013 - 09:40

Imatge 0 per Blaise Dubois torna a Barcelona per parlar del minimalisme

Barcelona 14 de maig de 2013 - Sota el títol “Córrer ràpid, a gust i sense lesionar-se” el proper 22 de maig Blaise Dubois, Diplomat fisioterapeuta de l'esport i consultor per a l'equip nacional d'Atletisme de Canadà; i Alejandro Alvarez, Diplomat fisioterapeuta de l'esport i especialista en cadenes musculars, faran un conferència a Barcelona oberta a tothom qui hi estigui interessat.

Realitzada en multitud d'ocasions, aquesta conferència ha transformat la pràctica de milers de corredors a tot el món. A partir de les últimes evidències científiques, aquesta conferència posa en qüestió moltes de les pràctiques del dia a dia que no estan justificades. Planificació de l'entrenament, biomecànica, flexibilitat, ortesis, calçat: el moment adequat i molts consells per prevenir les lesions... i córrer més ràpid!

La conferència serà de les 19:30 a les 22, té places limitades i és organitzada conjuntament per La Clínica del Corredor (www.laclinicadelcorredor.com), Tonus fisioteràpia (www.tonustgn.com) i AC fisioteràpia (www.acfisioterapia.com).

Podeu trobar més informació a l'agenda i us podeu inscriure a la web de La Clínica del Corredor.