Notícies

La Salomon Ultra Pirineu a la Copa del Món

Enviada per administrador el 01/Nov/2014 - 11:18

Imatge 0 per La Salomon Ultra Pirineu a la Copa del Món
L'edició de 2015 de la Salomon Ultra Pirineu formarà part de les Skyrunner World Series en la modalitat d'Ultra

La prova, de 100 km i 7.000 de desnivell serà l'última prova del campionat i posarà punt i final a la Copa del Món

El campionat reuneix els millors corredors del planeta, que s'espera no es perdin la cita a Bagà el pròxim 19 de setembre

Bagà, 1 de novembre de 2014 - La prova per excel·lència del Pirineu, la Salomon Ultra Pirineu, es vestirà de gala en l'edició de 2015. L'any que ve la Ultra Pirineu formarà part de les Skyrunner World Series, en la modalitat d'Ultra.

Aquest circuit de curses de muntanya de llarga distància premia el corredor més regular durant tot el campionat. Les sèries constaran de cinc proves: Transvulcania, Mont Blanc Marathon, Tromsö Skyrace, The Rut i Ultra Pirineu.

La Salomon Ultra Pirineu serà l'última prova del campionat. En aquesta última cita, el resultat compta un 20% més que la resta de proves, així que l'espectacle entre els millors corredors del món estarà servit.

Una vegada més i durant tres dies, el Parc Natural del Cadí Moixeró tornarà a ser l'epicentre mundial del trail running amb la celebració de la Salomon Ultra Pirineu. Els incondicionals de les distàncies ultres tornaran a tenir davant seu un repte majúscul: la prova, de 100 quilòmetres i 7.000 metres de desnivell amb sortida i arribada a Bagà i un recorregut pel Parc Natural del Cadí Moixeró molt semblant al de les anteriors edicions.

Crèdit de la foto: Jordi Canyameres