Notícies

'Córrer o Morir' de Kilian Jornet, en el top 6 de llibres esportius del Regne Unit

Enviada per administrador el 27/Nov/2014 - 23:33

Imatge 0 per 'Córrer o Morir' de Kilian Jornet, en el top 6 de llibres esportius del Regne Unit
El primer llibre de l'atleta Kilian Jornet, Córrer o Morir, ha estat distingit en el top 6 en el premi al millor llibre esportiu de l'any

Jornet ha acudit a la gala dels William Hill Sports Book of the Year Award a la sala Bafta de Londres

“Estic molt content que el llibre hagi estat seleccionat per a aquest premi. L'skyrunning comença a ser popular al Regne Unit i és un honor poder donar a conèixer el nostre esport”, declarava Kilian Jornet

Londres (Anglaterra), 27 de novembre de 2014 - Córrer o Morir, el primer llibre de l'atleta Kilian Jornet ha estat seleccionat entre els sis finalistes del premi al millor llibre de temàtica esportiva. El prestigiós William Hill Sports Book of the Year Award és un guardó que reconeix al millor títol publicat durant l'any al Regne Unit.

El llibre ha estat seleccionat al costat de cinc altres títols, i junts han conformat el top-6 de llibres esportius del 2014. Finalment, el premi ha estat per a "Night Games", d'Anna Krien.

Jornet s'ha desplaçat aquest matí fins a Londres per assistir al lliurament de premis, en una cerimònia celebrada al teatre Bafta. En el seu discurs comentava: “Estic molt content que el meu llibre hagi estat seleccionat per a aquest premi. L'skyrunning comença a ser popular al Regne Unit i és un honor poder donar a conèixer el nostre esport”.

Córrer o Morir és el primer llibre de Kilian Jornet, el diari d'un guanyador que recull la seva filosofia de vida en els primers anys de carrera de l'atleta. Al Regne Unit, el llibre es va publicar aquest estiu sota el segell de l'editorial Penguin.

Publicat el 2009, des de llavors les traduccions s'han anat succeint. Fins ara ja s'ha publicat en quinze llengües, i s'espera que el nombre segueixi creixent: català, espanyol, espanyol (Sud-amèrica), francès, anglès (Estats Units), anglès (Reindo Unit), portuguès, italià, alemany, xinès, japonès, eslovè, txec, polonès, búlgar, hongarès i romanès.

El segon llibre de l'atleta, la Frontera Invisible (2013), també està sent un èxit editorial en els països que ja s'ha traduït (català, castellà, francès i italià).

Després de recollir el guardó Jornet ha tornat als Alps, on s'està preparant per a la temporada d'esquí així com el repte a l'Aconcagua, dins del projecte Summits of My Life.