Notícies

Tot a punt per a la presentació de Kilian Jornet a Barcelona

Enviada per administrador el 14/Mai/2014 - 11:15

Barcelona, 14 de maig de 2014 - Déjame Vivir és una aventura èpica per les més muntanyes impressionants d'Europa, i també un relat d'amistat, de desafiaments, de cims impossibles i, sobretot, de somnis. Compartir els somnis ha estat des de l'inici una de les bases de Summits of My Life, i per això la nit del 19 de maig, Kilian Jornet estarà al Palau de la Música Catalana de Barcelona juntament amb els seus companys d'aventures per compartir el segon any d'aventures del seu projecte personal, capturades a Déjame Vivir.

Abans, a les 18h, Kilian Jornet estarà en roda de premsa atenent als mitjans que ho desitgin a la Sala Cotxeres del Palau Robert.

Un acte amb convidats especials. Molt més que una projecció

Kilian Jornet vol anar més enllà amb la presentació de "Déjame Vivir" i per això l'acte s'iniciarà amb una sèrie de converses entre convidats d'àmbits molt diferents, els quals tenen un denominador comú que els uneix a través dels valors del projecte Summits of My Life.

Conduït pel periodista Xavi Coral, aquestes converses pretenen endinsar als espectadors al món de Summits of My Life, tot compartint les seves experiències amb els espectadors per intentar donar resposta a preguntes tant simples com: "Perquè fem el que fem?".

Entre altres, intervindran a l'acte:

  • Gerard Quintana: Un dels músics més destacats del panorama català. Lligat amb la filosofia de Kilian Jornet, els dos podran conversar sobre la naturalesa com a font d'inspiració i també la manera com afronten els reptes.
  • Seb Montaz: director de la pel·lícula Déjame Vivir, és company d'aventures del Kilian en tots els reptes del projecte. Ens explicarà com és possible seguir-lo darrere d'una càmera per les carenes d'aquests mítics cims i ens revelarà secrets del rodatge.
  • Pau Garcia Milà: també ha superat els seus cims particulars des de que, al 2010, va guanyar el premi a l'Emprenedoria al Fòrum Impulsa amb només 22 anys. A l'acte, vindrà a parlar de somnis, de projectes i d'aprenentatge.
  • Bruno Brunod: pioner de l'skyrunning, ostentava el rècord al Cerví fins al 2013. L'atleta ha estat una constant font d'inspiració per al Kilian, i junts representen una generació d'atletes que van contra les normes preestablertes, la d'aquells que no tenen por de viure.

Després de la conversa, una projecció de Déjame Vivir amb l'espectacular Palau de la Música com a teló de fons servirà perquè els espectadors que ja hagin vist la pel·lícula tornin a rememorar els moments viscuts al Mont Blanc, l'Elbrús i el Cerví. I, per aquells que no, perquè coneguin una mica més el personatge de Kilian Jornet, que seguint els passos dels pioners d'aquest esport va decidir que volia intentar batre els rècords a la seva manera, sense por a afrontar les conseqüències que se'n puguin derivar.

Les entrades de l'acte estan disponibles a la web de Summits of My Life, a les taquilles del Palau de la Música així a la seva web i tindran un cost d'entre 18 i 20 euros, segons la localitat escollida.