Notícies

La Volta Cerdanya Ultrafons presenta el primer vídeo solidari

Enviada per administrador el 02/Mai/2014 - 23:45

Imatge 0 per La Volta Cerdanya Ultrafons presenta el primer vídeo solidari
S'ha publicat el primer dels quatre videos solidaris

El trailrunner Gerard Morales i la Júlia, que pateix Pell de papallona, en són els protagonistes

Cada divendres es publicarà un nou video, amb corredors com Núria Picas, Emma Roca, Emelie Forsberg i Kilian Jornet

Puigcerdà, 2 de maig de 2014 - Avui la Volta Cerdanya Ultrafons ha publicat el primer dels 4 vídeos solidaris que ha produït per tal de conscienciar la gent sobre les causes que tenen un espai aquest any a les carreres: La malaltia Pell de Papallona (Epidermòlisi bullosa) i el Síndrome de Down. Els protagonistes dels vídeos són persones amb discapacitat juntament amb els esportistes més importants del món del running com Núria Picas, Emma Roca o Kilian Jornet. Cada vídeo representa un valor útil tant en el món de l'esport com en la vida de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat, tals com l'esforç, la constància o la superació.

El primer dels clips està protagonitzat pel trailrunner Gerard Morales i la Júlia, una nena que pateix la malaltia minoritària coneguda com a Pell de papallona, i vol transmetre el valor de l'esforç. El video està patrocinat per la marca de roba tècnica de primera capa SportHG que, a més, és espònsor oficial de la Volta Cerdanya Ultrafons.

La resta de vídeos es publicaran d'un en un el divendres de cada setmana. L'objectiu és, també, aconseguir que les empreses s'interessin pels clips i els patrocinin. Els beneficis de patrocini aniran destinats íntegrament a les associacions amb què col·labora la VCUF: l'Associació Debra i el Projecte Box21 de la Fundació Itinerarium.

Crèdit de la foto: Jordi Saragossa