Notícies

Andorra Outdoor Games presenta un festival d'esports outdoor que uneix cinc competicions en un escenari únic

Enviada per administrador el 21/Gen/2015 - 11:51

Imatge 0 per Andorra Outdoor Games presenta un festival d'esports outdoor que uneix cinc competicions en un escenari únic
L'esdeveniment, que es disputarà el 25 i 26 de juliol, comptarà amb triatló, duatló de muntanya, trail, bicicleta de muntanya i bicicleta de carretera a format de cronoescalada
Barcelona, 20 de gener de 2015 - Ahir dimarts, 20 de gener, l'Antiga Fàbrica de Damm, a Barcelona, va acollir la presentació dels Andorra Outdoor Games by Compressport. Aquest festival d'esports outdoor, que se celebrarà a Andorra el 25 i 26 de juliol, es presenta com un repte en el qual es posarà competir en cinc modalitats diferents: triatló, duatló de muntanya, trail, bicicleta de muntanya i bicicleta de carretera en format de cronoescalada.

Una oportunitat única de gaudir del País dels Pirineus amb una experiència completa: esport, turisme i diversió. Luis Genero, director de Win Sports Factory, ha estat l'encarregat d'obrir l'acte de presentació i ho ha fet destacant els tres eixos que defineixen aquest nou esdeveniment esportiu: “molt exigent, amb circuits espectaculars i reservat, només, a uns pocs”. A més, ha explicat que hi haurà “un centre neuràlgic al voltant del qual es desenvoluparà tot. Serà a Naturlandia, el parc d'aventures d'Andorra, que s'ha bolcat amb el projecte”.

Mauro Llorens, director de l'esdeveniment, ha donat a conèixer els detalls de les cinc competicions que formaran part dels Andorra Outdoor Games by Compressport. En el seu discurs ha remarcat el caràcter exclusiu “d'un festival que té una quota de places molt limitat perquè els esportistes puguin gaudir de la muntanya i d'un repte diferent als viscuts fins al moment”.

Creat per generar il·lusió

Organitzats per Win Sports Factory, els Andorra Outdoor Games by Compressport compten amb el suport d'Andorra com title sponsor. Enric Torres, director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, ha comentat la implicació del País dels Pirineus “a l'hora de generar il·lusió i treballar perquè la gent vingui i conegui Andorra. També, per descomptat, en la promoció del país com a destinació de cicloturisme. Bona prova d'això és l'etapa que acollirem aquest any de La Vuelta i, el 2016, l'arribada del Tour de França”. Mirant enrere, Enric Torres ha recordat les tres edicions celebrades de l'Andorra Triatló i com els Andorra Outdoor Games suposen un pas més “en nombre de participants, aconseguir ampliar el tipus de públic i oferir un repte autèntic”.

Un esdeveniment, cinc reptes esportius

La posada de llarg dels Andorra Outdoor Games by Compressport ha comptat amb tres padrins d'excepció. Els esportistes Marcel Zamora, Núria Picas i Pau Zamora han donat suport el tret de sortida d'aquesta nova aventura esportiva dissenyada per sorprendre i combinar l'esport amb la muntanya.

Un esdeveniment que uneix 5 reptes esportius i que reunirà un total de 1.500 esportistes en places distribuïdes entre les cinc disciplines:

  • AOG Trail. 150 places per distància. En dues distàncies: 23 km. i 16 km.
  • AOG Cronoescalada. 200 places. Amb dos ports: La Gallina, de 11,8 km., i La Rabassa, de 17,6 km.
  • AOG MTB. 150 places per distància. En dues distàncies: 90 km. i 50 km.
  • AOG Triathlon. 600 places. Amb 1.200 metres de natació, 36 km. de ciclisme i 8,4 km. de carrera a peu.
  • AOG X-Duathlon. 100 places. Amb 8,4 km. de carrera a peu, 42 km. de ciclisme i 4,4 km. de carrera a peu.
Galeria d'imatges