Notícies

Celebrada a Canet d'Adri la quarta edició del Trail Rocacorba

Enviada per administrador el 01/Feb/2015 - 19:22

Imatge 0 per Celebrada a Canet d'Adri la quarta edició del Trail Rocacorba

Canet d'Adri, 1 de febrer de 2015 - 1.200 corredors i corredores han participat avui en la quarta edició del Trail Rocacorba, una cursa que passa per alguns dels punts més emblemàtics de la Vall de Llémena i que ja s'ha convertit en tot un referent de les proves hivernals gironines.

La prova, disputada en un ambient molt festiu, presentava un any més tres recorreguts. Tots tres amb inici i final al municipi de Canet d'Adri (225m).

A les 8:45h, ha sonat el tret de sortida de l'Express de 20km i 800m de desnivell positiu acumulat. El recorregut, format per corriols en un 80%, ha començat remuntant la Riera de Canet per pujar, tot seguit, fins a la seva cota màxima de 923m al Santuari de Rocacorba. A partir del km 8, els participants han gaudit d'una baixada pràcticament constant, passant per la Riera de Rocacorba fins arribar de nou a Canet d'Adri.

En categoria masculina, el guanyador ha estat Joan Comas. I en femenina, Júlia Font.

A les 9:30h, ha tingut lloc la sortida de la prova estrella del dia, el Trail de 30km i 1.700m de desnivell positiu acumulat, que ha començat amb un inici calcat al de l'Express, fins arribar al Santuari de Rocacorba. A partir d'aquí, els valents que han optat per aquesta modalitat s'han enfrontat a tres cims més – el Golany (864m), el Collet (826m) i la Muntanya de Velers (545m) – fins arribar de nou a Canet d'Adri. Tot, per un traçat format per corriols en un 90%.

En homes, s'ha endut la victòria Marc Carós. I en dones, Angela Castelló.

Finalment, a les 10h, s'ha iniciat la Marxa de 12km i 350m de desnivell positiu acumulat. Aquesta opció, més assequible i formada per pistes de terra en un 88% del traçat, ha ofert, no obstant, l'accés a punts d'alt interès com el Puig d'Adri d'origen volcànic (345m) i la Masia Dorotea (415m), construida al s.XVII.

En la Marxa, el més ràpid ha estat Jaume Cornellà i la primera classificada, Eugènia Miró.

Galeria d'imatges