Notícies

La Volta Cerdanya Ultrafons arriba al 2015 amb la primera cursa nocturna a la Cerdanya

Enviada per administrador el 01/Feb/2015 - 18:59

Imatge 0 per La Volta Cerdanya Ultrafons arriba al 2015 amb la primera cursa nocturna a la Cerdanya
La VCUF prepara per a la seva quarta edició novetats importants, com una nova cursa nocturna de 28km a la Cerdanya francesa
Puigcerdà, 1 de febrer de 2015 - La Volta Cerdanya Ultrafons (VCUF) arranca el 2015 treballant a fons en les novetats destacades que tindran lloc del 6 al 12 de juny a la seva 4ª edició: la cursa estrella s'allarga fins als 122km, neix una cursa nocturna i la resta de recorreguts es fixen a les distàncies de mitja marató i marató, a més de la clàssica cursa popular que canvia per complet el seu traçat.

La VCUF té el plaer d'anunciar que les proves que es disputaran en aquesta quarta edició són un total de set: la VerticAlp, quilòmetre vertical de gran èxit a l'anterior edició, la Marató de Cerdanya (42km), traçat de l'anterior cursa de 37km allargada fins a la clàssica distància, la Mitja Marató de Cerdanya (21km), la Cursa Popular de Muntanya (15km) i el circuit inclusiu Sumant Capacitats (5,5km). A més, la cursa reina, la Volta Cerdanya Ultra-Resistència, de 122km, es troba dins de l'Spain Ultra Cup i és Campionat de Catalunya de Curses d'Ultra-resistència i, finalment, la Nocturna (28km), la primera modalitat nocturna a la Cerdanya.

Amb totes aquestes modificacions en forma de nous traçats que han patit la major part de les curses, la VCUF treballa intensament per tal d'oferir als corredors millors recorreguts, controls, avituallaments i serveis post-carrera, amb l'objectiu de millorar en cada edició, reforçant els punt febles del cicle de curses que es disputaran del 5 a 12 de juny.

Galeria d'imatges