Notícies

Sugrañes i Florencio s'adjudiquen la victòria a la Duatló-Cross de Vila-seca

Enviada per administrador el 15/Feb/2015 - 19:44

Imatge 0 per Sugrañes i Florencio s'adjudiquen la victòria a la Duatló-Cross de Vila-seca

Vila-seca, 15 de febrer de 2015 - Arnau Sugrañes i Núria Florencio han estat els vencedors de la desena edició del Duatló-Cross de Vila-seca, que s'ha celebrat aquest matí al Parc de la Torre d'en Dolça amb la presència d'uns 150 participants.

Els corredors havien de fer front a 4 quilòmetres a peu; 11 quilòmetres en BTT; i finalment 2 quilòmetres més a peu fins a creuar la línia de meta.

En categoria masculina, Sugrañes s'ha imposat amb total autoritat, liderant la prova des del principi i ampliant progressivament la distància respecte els seus perseguidors. Al final, ha parat el cronòmetre en 43:18 per fer-se amb la victòria.

La lluita per la segona posició ha estat un frec a frec entre Víctor González (46:25) i el veterà Albert Torres (46:47), que no s'ha resolt fins el darrer tram a peu després que tots dos completessin el circuit en btt al mateix temps.

En fèmines, Florencio ha sabut administrar el seu avantatge per acabar imposant-se amb 58:06; sent juntament amb la segona classificada, Montse Masip (58:54), l'única dona en baixar de 60 minuts. El podi l'ha completat Alicia Sánchez amb un registre de 1:00:41.

Galeria d'imatges