Notícies

Kilian Jornet líder de la Copa del Món d'esquí de muntanya després d'aconseguir una segona posició a Itàlia

Enviada per administrador el 01/Mar/2015 - 12:44

Imatge 0 per Kilian Jornet líder de la Copa del Món d'esquí de muntanya després d'aconseguir una segona posició a Itàlia
Ahir Kilian Jornet va finalitzar en segona posició a la tercera mànega de la Copa del Món d'esquí de muntanya

Amb els punts sumats en aquesta prova, disputada a Itàlia, Kilian segueix és líder en la classificació general de la copa del món

“Estic content amb la cursa d'avui i per seguir sumant punts a la classificació. William ha fet una gran cursa avui i no he aconseguit atrapar-lo”, explicava Kilian Jornet

Val Martello (Itàlia), 1 de març de 2015 - Kilian Jornet va finalitzar segon ahir al Trofeu Marmotta, tercera mànega de la Copa del Món d'esquí de muntanya. Amb aquest podi Jornet segueix sumant punts i és líder provisional a la classificació general a manca de només una prova pel final de la competició.

Kilian comentava: “Estic content amb el resultat d'avui. Encara que no hagi guanyat he pogut sumar punts per a la classificació general. Crec que el final estarà molt disputat entre William Bon Mardion, Xavier Gachet i jo. Aquesta classificació li donarà a l'última prova una emoció especial”.

Ahir matí a les 9.15h va tenir lloc el començament de la cursa en la modalitat individual. En un recorregut total de 15km amb quatre pujades, 3 baixades i dos trams a peu els atletes es van enfrontat amb un desnivell positiu total de 1.677m. El recorregut, gran part fora pistes, va permetre als atletes gaudir dels paratges de les muntanyes italianes, un país amb gran passió per l'esquí de muntanya.

Kilian Jornet va sortir amb el primer grup des de l'inici de la prova, al costat de William Bon Mardion i Damiano Lenzi. A la segona pujada William Bon Mardion va començar a marcar un ritme fort, que només Jornet va poder seguir. No obstant això, a la tercera baixada Bon Mardion es va escapar del tot, sent impossible per Jornet atrapar-lo: “Veient que William s'escapava, he decidit ser conservador i assegurar la segona plaça. Ha estat una cursa molt intensa, molt tècnica i amb unes baixades on hem gaudit molt”. Finalment, en el tercer calaix del podi els va acompanyar el francès Xavier Gachet.

Avui, diumenge a les 10.00h, s'ha disputat la prova esprint. En aquest cas ha comptat amb un recorregut total d'aproximadament 1km amb 80m de desnivell positiu amb dos ascensos, un descens i un tram a peu. Jornet també ha participat en aquesta prova, amb l'objectiu de seguir sumant punts per a la recta final de la Copa del Món.
Crèdit de la foto: ISMF Press Office