Notícies

Adrià Canimas i Laura Sanzberro s'imposen a la Montserrat Skyrace

Enviada per administrador el 15/Mar/2015 - 23:24

Imatge 0 per Adrià Canimas i Laura Sanzberro s'imposen a la Montserrat Skyrace

Monistrol de Montserrat, 15 de març de 2015 - Final d'infart avui a la prova reina de la Montserrat Skyrace (25Km i 1.500m D+) en categoria masculina, on Adrià Canimas s'ha acabat emportant la victòria amb un temps de 2:18:45, seguit a menys d'un minut per Aleix Fàbregas (2n) i Ferran Sampere (3r). Marc Pérez ha quedat fora del podi per només 10 segons.

Canimas ha explicat després de la cursa que en la darrera part del recorregut li ha costat molt aguantar el ritme, ja que es troba en plena temporada d'esquí de muntanya: “Hem anat els quatre primers molt junts durant tota la primera part de la cursa. En la canal de Sant Jeroni he pogut pujar una marxa i he aconseguit un avantatge que m'ha acabat donant la victòria, ja que a la baixada he tingut problemes amb els turmells i si arriba a durar més, m'haurien atrapat segur”.

En dones, la primera classificada de la prova reina ha estat Laura Sanzberro amb un temps de 03:02:20, seguida de prop per Thais Pentinat que ha acabat segona. En tercer lloc ha arribat Maria Illa. “M'he sentit molt còmoda durant els primers 15Km, tot i que Thais em seguia de molt a prop – ha assenyalat Sanzberro –. Després, a l'inici de la baixada m'ha avançat i ha estat ella qui ha marcat el ritme, fins que quan hem arribat a Santa Cecília he pogut tornar a apretar per posar-me primera i he aguantat la posició fins al final”.

La categoria Express de 15Km i 700m D+ s'ha disputat a un ritme frenètic, amb victòria final d'Albert Soley amb un temps de 1:15:53. Un minut més tard, ha entrat Carles Artigas en segon lloc, seguit per Albert Pujol, que ha arribat tercer 30 segons més tard. En dones, Ragna Debats ha estat primera amb 1:32:06. Maria Samsó ha estat segona a 5 minuts i en tercer lloc ha arribat Eva Vallcanera.

Un total de 900 corredors s'han donat cita avui a Monistrol de Montserrat per participar en aquesta tercera edició de la Montserrat Skyrace. Una prova organitzada per Klassmark, gràcies al suport de Mizuno i SportHG, que els ha permès endinsar-se al Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, un entorn ambiental privilegiat, reservat a molt pocs esdeveniments esportius a l'any i situat en un dels massissos més emblemàtics de la geografia catalana.

Galeria d'imatges