Notícies

Finalitza el Gran Premi Millet Campionat i Copa d'Espanya amb les medalles per equips

Enviada per administrador el 23/Mar/2015 - 22:48

Imatge 0 per Finalitza el Gran Premi Millet Campionat i Copa d'Espanya amb les medalles per equips
Les parelles formades per Gemma Arró-Marta Riba i Miguel Caballero-Luis Alberto Hernando són els nous Campions d'Espanya per equips
Pla de Beret, 21 de març de 2015 - Un total de 76 equips es van reunir el matí de dissabte a la zona del Pla de Beret per disputar el Campionat d'Espanya per equips, darrera prova del Gran Premi Millet que ha englobat, durant aquesta temporada 2015, les 7 proves de la Copa d'Espanya i els 4 Campionats d'Espanya de les diferents modalitats. Els equips més ràpids van ser els formats per les parelles Gemma Arró-Marta Riba i Miguel Caballero-Luis Alberto Hernando.

El Centre Excursionista de Catalunya ha estat l'organitzador del Ralli del CEC, una de les proves amb més història en esquí de muntanya del nostre territori. Antigament s'havia celebrat a la boca sud del túnel de Viella, i des de fa tres temporades s'ha traslladat al Pla de Beret, amb el seu punt culminant en el Tuc de Parros.

El matí de dissabte es va aixecar amb boira a la zona baixa de la carrera i amb un bon sol a la part alta, i va aguantar bé fins a les 12, quan va començar a nevar.

La cursa va costar de 5 pujades i les seves baixades de neu dura, amb dos trams de grampons. Es van dur a terme 3 recorreguts per a les diferents categories que van sumar: 2.400 metres positius per a homes i dones sènior, 1.400 per homes júnior, i 950 per a dones júnior i cadet i homes cadet.

Ton Massagué, director de la prova es mostra molt content després de la cursa, tant per l'ambient, el gran nivell i la bona organització i col·laboració amb la FEDME.

D'aquesta manera, queda tancada la temporada i el Gran Premi Millet 2015. I queden per davant les grans proves internacionals com Adamello i Mezzalama i Skimarathon a les nostres muntanyes el proper dissabte 28 de març.

Resultats del campionat d'Espanya per equips

Sènior masculí:
1. Miguel Caballero / Luis Alberto Hernando - FAM (Aragón)
2. Marc Solà / Gerard Vila - FEEC
3. Kiko Navarro / Diego Gómez - FAM (Aragón)

Sènior femení:
1. Marta Riba / Gemma Arró - FEEC
2. Laura Sola / Uxue Fraile - FEDME
3. Berta Vigo / Isabel Montañes - FAM (Aragón)

Cadet masculí:

1. Pau Coll / Albert Ayats - FEEC
2. Pablo Fernández / Diego Lillo - Astur
3. Albert Artís / Joan Soler - FEEC

Cadet femení:
1. Júlia Massagué / Maialen Uriz - FEEC / FEDME
2. Carla Martínez / Itxaso Pamies - EMF-FVM
3. Laura Orta / Carlota Tevas - FMM

Júnior masculí:
1. Iñigo Martínez / Pablo Oderiz - EMF-FVM / FEDME
2. Antonio Alcalde / Manuel Picón - FMM
3. Sergi Lambea / Oriol Barbany - FEEC

Júnior femení:
1. Laura Balet / Maria Illa - FEEC
2. Erola Bisquert / Júlia Casanovas - FEEC
3. Jana Vila / Celia Olivar - FEEC / FEDME