Notícies

Pablo Villa s'adjudica el Skyrunner Championship de la ISF

Enviada per administrador el 23/Mar/2015 - 22:29

Imatge 0 per Pablo Villa s'adjudica el Skyrunner Championship de la ISF
L'atleta es va imposar ahir a l'exigent cursa de Muntanya Vall del Congost, que obria el teló de les Skyrunner National Sèries Spain, Andorra & Portugal

Pablo Villa: “Em sento molt content amb el resultat i amb moltes ganes d'afrontar la temporada”

Aiguafreda, 22 de març de 2015 - L'edició de 2015 de la Cursa de Muntanya Vall del Congost va obrir ahir el teló de les Skyrunner National Sèries Spain, Andorra & Portugal amb la disputa del Skyrunner National Championship. Una primera cita que va tenir com a gran protagonista a l'atleta Pablo Villa, que va dominar la prova i va ser el primer a completar l'exigent recorregut de 43 quilòmetres i 3.100 metres de desnivell positiu.

La prova va reunir alguns dels millors especialistes i d'aquí la satisfacció de Pablo Villa després de conquistar la victòria: “Estic molt content pel resultat. No m'ho esperava ja que tan sols porto dues setmanes entrenant en muntanya després de la temporada de cros. La veritat és que pensava que em faltarien quilòmetres a les cames, però afortunadament no ha estat així”, va explicar Vila després de descriure una mica com va ser la cursa: “Des de la sortida han anat molt forts Zaid Ait Malek i Dani García. Jo m'he quedat una mica més enrere amb Jessed Hernández i Cristofer Clemente. Al quilòmetre 20, Dani s'ha escapat un minut i mig per davant, però he pogut atrapar-lo al quilòmetre 40, i fins a meta li he tret dos minuts. Em sento molt content pel resultat i amb moltes ganes, tot i que sóc conscient de que queda molta feina”.