Notícies

Albert Pérez Monfort, membre de l'equip corremonts-sportHG, ens comparteix la seva crònica de la Borredà Xtrail (28km)

Enviada per administrador el 26/Mar/2015 - 22:32

Imatge 0 per Albert Pérez Monfort, membre de l'equip corremonts-sportHG, ens comparteix la seva crònica de la Borredà Xtrail (28km)

Borredà, 22 de març de 2015 - Aquest passat diumenge el dia s'aixecava una mica tapat a Borredà, però era clar que s'aguantaria sense donar lloc a incidències meteorològiques. Així, més de 200 corredors, disposats a gaudir d'una bona jornada de trail, es repartien entre les distàncies d'11, 28 i 44 quilòmetres, proposades per l'organització.

Puntuals, es donaven les sortides a les diferents distàncies. A les 8 del matí era el torn de la cursa de 44, i les 9 el de les curses de 11 i 28 quilòmetres.

Els recorreguts alternaven pistes, corriols de muntanya i petits trams de carretera. Els trams de corriol, que eren els majoritaris, transcorrien per boscos de pinedes i fagedes i passaven per ermites i racons interessants de la Serra de Catllaràs, Castell de l'Areny i Sant Jaume de Frontanya.

Em vaig sentir amb força durant tot el recorregut, la qual cosa em va permetre acabar-lo en 3 hores i 10 minuts, el que significava la 13ena posició de la general.

Felicitem l'organització per la bona organització de la prova.