Notícies

Núria Picas participa a la Transgrancanaria

Enviada per administrador el 05/Mar/2015 - 17:14

Imatge 0 per Núria Picas participa a la Transgrancanaria
Picas està preparada per la segona prova de la temporada que serà puntuable per l'Ultra Trail World Tour.

La cursa, de 125km i 8.500m de desnivell positiu, es disputarà el proper divendres a l'illa de Gran Canària.

“La Transgrancanaria és una cursa molt exigent i molt tècnica a la qual li tinc molt de respecte. Probablement no estic encara al 100% a nivell de preparació física però no per això deixaré de lluitar”, comenta Picas.

Berga, 5 de març de 2015 - Núria Picas està a punt per participar a la segona prova de la temporada. Serà la Transgrancanaria, una prova de 125km i 8.500 metres de desnivell positiu que es disputarà a aquest cap de setmana a l'Illa de Gran Canària.

“La Transgrancanaria és una cursa molt exigent i molt tècnica a la qual li tinc molt de respecte” explica l'atleta i afegeix que “probablement encara no estic el 100% a nivell de preparació física però no per això deixaré de lluitar”.

La Transgrancanaria s'ha convertit en una de les proves més emblemàtiques i que tot atleta somia en acabar. I és que la prova travessa l'Illa de la Gran Canària de Nord a Sud i de costa a costa passant per punts emblemàtics com el Pico de las Nieves (1.949m).

Picas, que va conquerir la prova l'any passat, explica que “jugo amb avantatge ja que conec bé la cursa i el terreny” i comenta que el seu objectiu principal serà “gaudir de la cursa i està pendent de les meves sensacions”.

En l'edició d'enguany, Picas s'haurà d'enfrontar a algunes de les millors atletes d'ultradistància del món. Entre elles, les dues atletes que van fer podi amb Picas l'any passat, Francesca Canepa i Fernanda Maciel, segona i tercera respectivament. Nerea Martínez, Emilie Lecomte, Nikki Kimbal i Wyan Chow també hi seran presents.

La prova és, per segon any consecutiu, puntuable de l'Ultra Trail World Tour (UTWT), un circuit internacional composat per les millors curses de més de 1000km al voltant del món. Puntuar en aquest circuit és també un dels objectius de Picas.

El tret de sortida de la cursa es donarà el divendres a les 11 de la nit, hora local.