Notícies

CAMPUS VOLTA CERDANYA ULTRAFONS by Judit Franch & David Preñanosa

Enviada per administrador el 11/Abr/2015 - 20:13

Imatge 0 per CAMPUS VOLTA CERDANYA ULTRAFONS by Judit Franch & David Preñanosa

Puigcerdà, 11 d'abril de 2015 - La Volta Cerdanya Ultrafons SportHG juntament amb els corredors d'ultres Judit Franch i David Preñanosa, i gràcies a la col·laboració d'SportHG, Inov8, Rs7 i Campus Cerdanya, organitzen un stage dirigit als amants del trailrunning per transmetre els seus coneixements i, al mateix temps, conèixer el recorregut de les curses de la VCUF.

El CAMPUS VOLTA CERDANYA ULTRAFONS by Judit Franch & David Preñanosa tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de maig. L'allotjament i les xerrades seran al Campus Cerdanya de Puigcerdà, i a les sortides es recorreran trams de la Volta Cerdanya Ultrafons.

L'objectiu principal del CAMPUS VOLTA CERDANYA ULTRAFONS by Judit Franch & David Preñanosa és compartir l'experiència del trailrunning en l'entorn de la Cerdanya, gaudir dels paisatges i camins de la comarca, aprendre dels millors i preparar la VCUF.

El CAMPUS VOLTA CERDANYA ULTRAFONS by Judit Franch & David Preñanosa combina sessions de running amb tests de material i una xerrada sobre podologia esportiva que permetran perfeccionar la tècnica en cursa, la preparació i la recuperació.

Amb preus a partir del 150€ i amb diferents descomptes i promocions de fins al 20%, el CAMPUS VOLTA CERDANYA ULTRAFONS by Judit Franch & David Preñanosa és una opció molt atractiva per als amants de les curses de muntanya. Només per assistir, i gràcies a SportHG, Inov8 i RS7, els participants seran obsequiats amb material tècnic i gels energètics, i tindran preus exclusius per adquirir material tècnic.

El campus està obert a tothom, inscrits o no a la Volta Cerdanya Ultrafons SportHG, i s'adapta al nivell de tots els participants.

Els professors

Judit Franch: Una de les corredores d'ultradistància de moda. Del team Inov8 Compressport, l'avalen la victòria a l'Ultra de Collserola 2013, una 5a posició a la Cavalls 2013, 3a a la Transgrancararia 2014 i el sotscampionat de l'Spain Ultra Cup, entre altres.

David Preñanosa: Un dels corredors d'ultres amb més projecció del moment, amb l'experiència i els quilòmetres de curses de la talla de la TDS, Bastions o la Núria-Queralt.

Carles Francolí: Podòleg especialitzat en podologia esportiva.