Notícies

Kilian Jornet i Lorenzo Holzknecht sisens a l'Adamello

Enviada per administrador el 12/Abr/2015 - 22:17

Imatge 0 per Kilian Jornet i Lorenzo Holzknecht sisens a l'Adamello
El duo Jornet-Holzknecht han estat sisens a l'Adamello, prova per equips disputada a Itàlia

La prova ha estat la penúltima prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya que acabarà amb la Mezzalama a finals de mes

“Amb Lorenzo ens havíem marcat un objectiu molt ambiciós que no ha pogut ser. Físicament he estat bé, però Lorenzo no es trobava molt bé des de l'inici, així que hem intentant acabar la cursa entre els deu primers, i ho hem aconseguit. És una cursa impressionant que travessa una glacera, en un paisatge espectacular”, explicava Jornet després de la cursa

Ponte di Legno (Itàlia), 12 d'abril de 2015 - Aquest matí s'ha disputat a Ponte di Legno (Itàlia) la penúltima prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya per equips, l'Adamello Ski Raid. Jornet, que ha format tàndem amb l'italià Lorenzo Holzknecht, ha quedat en sisena posició.

“Amb Lorenzo ens havíem marcat un objectiu molt ambiciós que no ha pogut ser. Físicament he estat bé, però Lorenzo no es trobava molt bé des de l'inici, així que hem intentant acabar la cursa i ho hem fet que és el més important”, explica Jornet després de la cursa.

A les 5:30 del matí s'ha posat en marxa la prova des de la Tonalina (1.630m) amb unes condicions meteorològiques i un estat de la neu excel·lent. Als 350 equips els esperava per recórrer 43km de ruta amb un desnivell de 4.000 metres positius. Una prova relativament plana tenint en compte la distància, en un recorregut espectacular que discorre per una glacera i on els esquiadors poden gaudir d'unes vistes magnífiques.

Kilian Jornet i Lorenzo Holzknecht han sortit al costat del primer grup d'esquiadors, però al final de la primera pujada han començat a perdre temps. La distància s'ha anat allargant a mesura que avançava la cursa, i encara que ho han intentat, el duo no ha aconseguit remuntar posicions i ha acabat creuant la meta en sisena posició.

“Hem intentat recuperar temps al llarg de la cursa però no ens ha estat possible. Malgrat tot he gaudit molt d'una cursa amb un recorregut espectacular”, comenta Jornet al final de la prova.

El podi l'ha completat, en primera posició, la parella italiana Matteo Eydallin i Damiano Lenzi. El segon lloc ha estat per al tàndem italià Michele Boscacci i Robert Antonioli i la tercera posició l'ha ocupat el suís Martin Anthamatten i l'alemany Anton Palzer.

Encara falta per disputar l'última prova per equips, el Trofeu Mezzalama, que es disputarà el proper 25 d'abril a Itàlia i que servirà per maquillar la classificació combinada general i la del campió de l'especialitat.

Crèdit de la foto: ISMF Press Office