Notícies

Albert Pérez Monfort, membre de l'equip corremonts-sportHG, ens comparteix la seva crònica de la Girona MTB Challange

Enviada per administrador el 19/Abr/2015 - 22:12

Imatge 0 per Albert Pérez Monfort, membre de l'equip corremonts-sportHG, ens comparteix la seva crònica de la Girona MTB Challange

Girona, 12 d'abril de 2015 - El diumenge passat va tenir lloc a Girona la primera edició de la Girona MTB Challange, una altra de les propostes espectaculars de Klassmark, aquesta vegada en format de prova de btt.

La cursa, amb els seus 100km i 2.500m de desnivell positiu acumulat, tot i presentar un recorregut dur i exigent, va reunir a més d'un miler de ciclistes vinguts de tot Catalunya, atrets per aquest repte que presentava un traçat que prometia ser d'allò més interessant. I, efectivament, les expectatives es van satisfer completament, ja que l'itinerari escollit era atractiu i divertit, amb molts trams de corriol, que obligaven als corredors a aplicar una bona tècnica sobre les dues rodes.

Puntualment a les 8 del matí es donava la sortida a la prova des del Pavelló Fortajau de Girona. Per davant 100 quilòmetres que donaven temps de gaudir de la btt i de tenir diferents tipus de sensacions.

La prova em va encantar i vaig tenir bones sensacions, sobretot, i per sorpresa meva, a partir del quilòmetre 60. Feia molts anys que no feia una cursa de btt, i menys d'aquesta exigència. Així que no sabia com respondria a aquest repte. En el moment d'inscriure'm vaig fer-ho amb la idea única d'acabar la cursa, però a mesura que passaven les setmanes, i amb el sentiment de que entrenava força bé, vaig començar a plantejar-me objectius. Primer baixar de les 8 hores i després baixar de les 7. Al final vaig aconseguir acabar la cursa en 6 hores i 27 minuts, la qual cosa va ser una gran satisfacció.

Felicitar a Klassmark pel gran nivell organitzatiu d'aquesta prova i per la magnífic proposta.

Crèdit de la foto: Edu Ferrer Alcover