Notícies

L'última prova d'esquí de muntanya per a Kilian Jornet serà la Mezzalama

Enviada per administrador el 23/Abr/2015 - 18:19

Imatge 0 per L'última prova d'esquí de muntanya per a Kilian Jornet serà la Mezzalama
La prova es disputarà el dissabte 25 d'abril a Itàlia i donarà per finalitzada la temporada d'esquí de muntanya per l'atleta.

Kilian Jornet formarà equip amb els francesos William Bon Mardion i Xavier Gachet en una cursa que es preveu molt disputada

“Aquesta serà l'última prova de la temporada, però la veritat és que arribo amb ganes. És una cursa molt bonica i, a més corro amb un gran equip. Així que serà un final de festa fantàstic”, declarava Kilian Jornet abans de la prova

Gressonay, 23 d'abril de 2015 - Els amants de l'esquí comencen a acomiadar l'hivern. Però abans de donar per clausurada la temporada, els Alps italians acolliran una prova ineludible per a tots els esquiadors de muntanya: la Mezzalama, prova bianual que cap corredor es vol perdre. Kilian Jornet acabarà la temporada amb aquesta prova abans de marxar cap a l'Everest.

“Aquesta serà l'última prova de la temporada, però la veritat és que arribo amb ganes. És una cursa molt bonica i, a més corro amb un gran equip. Així que serà un final de festa fantàstic”, declarava Kilian Jornet abans de la prova.

Aquest any la Mezzalama canvia de recorregut, i s'inverteix el seu sentit, que començarà a Gressonay i acabarà a Cervinia, als peus del mític Cervino. En un recorregut de 45km on els esquiadors hauran d'afrontar un desnivell de 3.430m d'alta muntanya amb vistes increïbles al Cerví, el Mont Rosa o el Breithorn, entre altres cims a la confluència entre Itàlia, Suïssa i França.

Aquesta prova serà també l'última de la Copa del Món de llarga distància. Una cursa per equips de tres participants en la qual Kilian Jornet correrà al costat dels francesos William Bon Mardion i Xavier Gachet. La parella de gala està en plena forma aquest any després de ser subcampions en la Pierra Menta i espera poder fer un bon paper a la Mezzalama.

Els rivals a tenir en compte seran sens dubte els italians, que correran a casa. Matteo Eydallin i Damiano Lenzi, intractables en les proves per equips, s'uneixen a Michelle Boscacci, que va acabar tercer en la Pierra Menta. Per la seva banda Robert Antonioli, actual líder de la combinada de la Copa del Món, competirà al costat de Lorenzo Holzknecht i Manfred Reichegger.

Un final de temporada molt emocionant que es podrà seguir en streaming.

Crèdit de la foto: ISMF Press Office