Notícies

150 inscrits a la segona edició del Vall de Lord Trail

Enviada per administrador el 10/Mai/2015 - 19:16

Imatge 0 per 150 inscrits a la segona edició del Vall de Lord Trail
La Marató de Muntanya està centrada a La Coma i la Pedra, i la Mitja Marató a Sant Llorenç de Morunys
Mataró, 10 de maig de 2015 - Més de 150 persones participaran el cap de setmana 16 i 17 de maig de la segona edició del Vall de Lord Trail, una marató i mitja marató de muntanya que té lloc a la Vall de Lord, al Solsonès.

Entre els inscrits, alguns dels millors corredors del Besttrail Race Team. Es tracta del Roger Viñas, de Ripoll, que a més participarà a les dues curses, la marató dissabte i la mitja diumenge. L'acompanyaran la Laura Prat, també de Ripoll, la Sandra Pimentel i en Martí Serra.

En aquesta segona edició, la organització ha apostat per mantenir els circuits de la primera, però canviar l'ordre de sortida de les dues proves. Aquest any, el dissabte es celebra la Marató i el diumenge la Mitja.

El Vall de Lord Trail ofereix ofereix als corredors dues opcions:

Marató de muntanya

El poble de La Coma acull la sortida i arribada de la marató, el dissabte dia 16 de maig. Amb un recorregut de 42km i 3.024m de desnivell, els corredors recorreran aquesta bonica zona del Pirineu. Passaran per la Serra de Querol, l'estació d'esquí de Port del Comte o el Pedró dels Quatre Batlles (2.388m), el sostre de la cursa.

Mitja Marató de Muntanya

El diumenge 17 de maig el poble de Sant Llorenç de Morunys acull la Mitja Marató de la Vall de Lord. Els participants tindran la possibilitat de recórrer la Vall de Lord amb un circuit de 21km i 1.200m de desnivell, passant pel Tossal de Vall-llonga i la Mola de Lord, el punt més alt del recorregut, fins a tocar el Cardener.

La organització de la cursa és a càrrec de l'empresa Besttrail, amb la col·laboració de l'Associació de Turisme de la Vall de Lord. Besttrail és una empresa de Mataró que des de 2013 s'encarrega de l'organització d'esdeveniments esportius a l'aire lliure de forma professional. Una companyia que aposta per l'esport de qualitat en diverses modalitats.

Galeria d'imatges