Notícies

La VCUF Sport HG instal·larà a la VCUR 120km el sistema TraceMyWay

Enviada per administrador el 10/Mai/2015 - 18:54

Imatge 0 per La VCUF Sport HG instal·larà a la VCUR 120km el sistema TraceMyWay

Puigmal, 10 de maig de 2015 - TraceMyWay, la marca més prestigiosa en oferir els serveis de geolocalització en temps real per als corredors de trail, estarà a la Volta Cerdanya Ultrafons Sport HG. Tots els corredors que prenguin part de la Volta Cerdanya Ultraresistència (120km), que donarà el tret de sortida el dia 13 de juny, comptarà amb el seguiment en temps real que es podrà veure a través d'internet.

La Volta Cerdanya Ultrafons Sport HG ja va comptar en les anteriors edicions amb un control als corredors les 24 hores del dia amb l'objectiu de garantir la seguretat dels mateixos, a més d'oferir als acompanyants i al públic assistent, l'oportunitat de viure la cursa minut a minut.

A més, TraceMyWay posa l'accent en la dimensió social dels reptes esportius en els que participa, amb la qual cosa ofereix als corredors la possibilitat de descarregar-se una aplicació per a mòbils a través de la qual es pot compartir amb els familiars i amics el repte que suposa la competició de llarga distància en muntanya.

La Volta Cerdanya Ultrafons Sport HG dota a la VCUR 120km, la cursa reina entre totes, d'un servei que la fa més segura i completa que les altres, que no disposaran amb la geolocalització en temps real dels corredors. No en va, es tracta de la carrera que forma part del circuit Spain Ultra Cup Aml Sport HG, situant-se com a quarta prova de la lliga. A més, la cursa torna a ser carrera puntuable per a la Copa Catalana de Curses d'Ultraresistència.

A més de la VCUR, la VCUF Sport HG compta amb sis modalitats més, amb l'objectiu d'oferir totes les modalitats i distàncies possibles per a adaptar-se a tots els nivells i condicions.

Aquestes proves són: la Marató de Cerdanya, la Mitja Marató de Cerdanya, la Nocturna (28km), que s'inicia a les 21 hores, la VerticAlp, un kilòmetre vertical molt especial, la Cursa Popular de Muntanya Cerdanya (15km), de caràcter molt festiu i multitudinari i, finalment, la cursa “Sumant Capacitats”, en favor de la integració social de les persones de totes condiciones. Aquesta compta amb un traçat de 5km.

Galeria d'imatges