Notícies

9a posició per a Pau Bartoló a la TNF 100 Australia

Enviada per administrador el 17/Mai/2015 - 22:41

Imatge 0 per 9a posició per a Pau Bartoló a la TNF 100 Australia

Barcelona, 16 de maig de 2015 - La TNF 100 Australia, la cinquena prova de l'any de l'Ultra-Trail World Tour, es va celebrar ahir dissabte al Blue Mountains National Park, amb un recorregut de 100Km i 4.200m D+. Una cursa que pertany, a més, a la categoria SERIES del campionat del món i que, per tant, és una de les cinc que més puntua.

L'atleta català Pau Bartoló va estar finalment novè amb un temps de 09:45, en una cursa on es va trobar molt còmode, tot i ser un terreny al que està poc acostumat. “Estic molt content de com ha anat la prova i m'he trobat molt bé en tot moment. Ha estat molt ràpida, molt corredora i poc tècnica i amb un ritme molt alt marcat sobretot pels atletes asiàtics”, explicava Bartoló després de creuar la línia d'arribada.

Mostra del gran nivell de la TNF 100 d'enguany va ser que els tres primers classificats – Dylan Bowman 8:50, Scotty Hawker 8:56 i Yan Longfei 9:01 – van batre el rècord de la cursa. A part de Bartoló, el top 10 el van completar atletes de la talla de Yun Yan-Qiao, François D'Haene, Vajin Armstrong, Mark Green, Julien Chorier i Jono O'Loughlin. Un grup que fins al Km 80 només es trobava separat per 10 minuts de diferència.

En dones, la primera classificada va ser Dong Li amb un temps de 11:05, seguida d'Amy Sproston 11:29 i de Shona Stephenson 11:47.

El viatge de Pau Bartoló per l'Ultra-Trail World Tour va començar el 5 de febrer a la Tarawera Ultramarathon de 100Km, disputada a Nova Zelanda i en la qual va obtenir la sisena plaça amb un temps de 08:42. La següent prova va ser la Transgrancanaria, i després d'aquesta TNF 100 Australia, el seu objectiu passa a ser la UTMB a l'agost.

Galeria d'imatges